2777
2789

نه حوصله هزینه کردن و وقت گذاشتن رفتن به دکتر رو ندارم. باید بری دکتر روانپزشک بعد مشاور... در توان من نیست کسی نمیدونه چه قرصی میشه خورد تا فکرو خیال از ذهن آدم بره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلوکستین بگیر بخور بعد وسواس فکری باید خودت به خودت کمک کن فکرای مزاحم بزار بیاد توی ذهنت اما بهشون اهمیت نده مثلا راجع به هرچی باشه اگر مثلا بهت میگه بلندگو دستتو بشور اهمیت نده جلوشون رو نگیر اما اهمیت هم نده من خودم وسواس فکری شدید داشتم زیر نظر پزشک بودم بیشتدگر مشاوره کارساز بود تا دارو

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

همین گوگل لعنتی فکرو خیالیم‌ کرد در مورد یه چیزی توش سرچ کردم دوروزه زندگیم نابود

اصلا به گوگل اهمیت نده بابا اینو بدون تا خدا نخواهد هیچ اتفاقی نمیفته بی قید ورها باش همه چی رو بسپر به خدا 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

فلوکستین بگیر بخور بعد وسواس فکری باید خودت به خودت کمک کن فکرای مزاحم بزار بیاد توی ذهنت اما بهشون ...

بدونپنسخه میدن؟ شما خودت اینو خوردی خوب سدی؟. من وسواس فکری بیماری دارم. پسرمو بردم سی تی دوبار بعد تو نت خواندم خیلی خطرناکه دارم چل میشم

بدونپنسخه میدن؟ شما خودت اینو خوردی خوب سدی؟. من وسواس فکری بیماری دارم. پسرمو بردم سی تی دوبار بعد ...

ببین فلوکستین فقط شادی آوره گفتم که وسواس فقط درمان دارویی نیست ۸۰ درصد خودت باید به خودت کمک کنی حالا بردی سی تی چه خطری آخه خواهر من مطمئن باش اگر خطرناک بود دکترها تجویز نمیکردن،وسواس از بیکاری هم هست سرتو به چیزی گرم کن دیگه هم توی گوگل دنبال هیچی نگرد یه سردرد ساده رو که همه مون هزاران بار تجربش کردیم تبدیل میکنه به بدترین بیماری هیچی نیست من بهت قول میدم بیخیال باش همین الآن یه آهنگ بزار برقص به هیچی هم فکر نکن

ببین فلوکستین فقط شادی آوره گفتم که وسواس فقط درمان دارویی نیست ۸۰ درصد خودت باید به خودت کمک کنی حا ...

خیر سرم آزمون دارم باید اونو بخونم. اصلا مگه میشه. یهو کله ام داغ می‌کنه بدنم گر میگیره خودمو فحش میدم بخاطر این کارم. برم داروخانه ببینم بهم میدن

خیر سرم آزمون دارم باید اونو بخونم. اصلا مگه میشه. یهو کله ام داغ می‌کنه بدنم گر میگیره خودمو فحش می ...

آره داروخونه بدون نسخه میدن