2777
2789

استفاده از کپسول گل مغربی چقدر تو روند زایمان طبیعی تاثیر داره؟ 

از هفته چندم و چه مدت استفاده کردید ؟ 

ممنون میشم تجربه هاتون و در اختیار من و بقیه ک این تاپیک رو میخونن بذارید 

تازه وارد هفته ۳۹ شدم 

معمولا یکی دو هفته ی آخر میدن 

دکتر به من گفت یکی بخور یکی هم از طریق دیگه استفاده کن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم گفتن بذار ولی نداشتم  چون همون هفته ۳۸, دردم گرفت و زاییدم  بنظرم هر روز پیاده رو ...

دکتر برام تجویز کرد 

کار خاصی کردی ک دردات هفته ۳۸ شروع شد ؟؟ 

دقیقا چند هفته و چند روز زایمان کردین؟ 

دوسه روز قبل شروع درد چ علائمی داشتید ؟

معمولا یکی دو هفته ی آخر میدن  دکتر به من گفت یکی بخور یکی هم از طریق دیگه استفاده کن

شما چند شب استفاده کردی؟ 

چند هفته زایمان کردی؟

دیگه چ کارهایی راحت می‌کنه زایمان رو؟ 

من ورزش میکنم فقط

شما چند شب استفاده کردی؟  چند هفته زایمان کردی؟ دیگه چ کارهایی راحت می‌کنه زایمان رو؟  ...

همین ورزش ها عالیه 

مخصوصا چهار دست و پا. موقع زایمانم   دکتر بهم می‌گفت ضربان قلب بچه توی این حالت خیلی بهتر میزنه 

من نزدیک ده روز یا دو هفته استفاده کردم. دکتر گفت خیلی تاثیر خوبی داشته 

اگه شرایطشو داری ماما همراهم بگیر 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

دکتر برام تجویز کرد  کار خاصی کردی ک دردات هفته ۳۸ شروع شد ؟؟  دقیقا چند هفته و چند روز ...

من تقریبا از هفته ۳۷, شروع کردم پیاده روی 

روزی یک ساعت 

با ورود به هفته ۳۸ پله را شروع کردم در کنارش و ورزش رو توپ 

طبقه سوم بودیم هی میرفتم پایین هی بالا 

روزی ۳ بار 

بازی با نوک سینه هات هم کمک کننده است تو باز شدن رحم 

و نزدیکی با همسرت و اینکه داخل بدنت آبش را تخلیه کنه 

۳۸ هفته و ۳ روز بودم که رفتم برای چک کردن جنین نوار قلب جنین بگیرم ، تو نوار درد نشون داد و همونم شد و شبش دردام کم کم شروع شد و فردا صبحش بچه بدنیا اومد 

آها راستی یه دعاهایی هم هست برای اینکه راحت و زودتر زایمان کنی تو نت سرچ کن اونا را هم بخون 

یه دعا بود گفته بود به آب بخونی بخوری همون روز میزایی 

من خوندم خوردم فرداش زاییدم 

گمونم دعای نادعلی بود ، درست یادم نیست تو نت سرچ کن

من الان یکم روی دستمال خون دیدم . دیگه ندیدم . دلیلش چیه؟

نشونه ی خوبیه 

نزدیک زایمان بشه پیش میاد 

اسهال نیستی ؟ اینم از نشونه های زایمانه 

نشونه ی خوبیه  نزدیک زایمان بشه پیش میاد  اسهال نیستی ؟ اینم از نشونه های زایمانه

یکم حالت اسهال رو دارم ولی خیلی وقته به تازگی نیست

معمولا چقدر بعد از این خون زایمان اتفاق می افته؟؟

یکم حالت اسهال رو دارم ولی خیلی وقته به تازگی نیست معمولا چقدر بعد از این خون زایمان اتفاق می افته؟ ...

عزیزم من موقع زایمان دومم که به لکه بینی افتادم بیست ساعت بعدش زایمان کردم