2777
2789
عنوان

بچه هایی که شکم دارید

228 بازدید | 10 پست

من pcoدارم و جدیدا شکم دراوردم، میخوام ورزش کنم یا رژیم بگیرم اما میترسم سینه هام اب بشه، سینه ها قطعا اب میشن؟ فرقی نمیکنه چه جور ورزشی باشه؟ 

قدرتی کار کنی اب نمیشه

هوازی اره

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سری ورزش فرم دهی به سینه هست
تو طول رژیمت انجامش بده...نمیگم سینه هات همین سایزی میمونن..اما کمک میکنن خیلی کوچیک نشن

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

قدرتی مخصوص شکم+پروتئین زیاد

هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه تازه شاید خوش فرم هم بشه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
آب کنی ،تمام جاهایی که چربی داری آب میشه

حتی اگه رژیم نگیری و فقط ورزشای مخصوص شکمو انجام بدی؟!

من لاغر بودم بعد رژیم چاقی گرفتم 

الان شکم دراوردم ولی وزنم متناسبه 

چیکار کنم؟🤦‍♀️

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
چچگونه قدرتی کار کنم؟ باید یه مربی بگیرم؟ 

برید تو گوگل پلی یا بازار برنامه مربی تناسب اندام رو نصب کنید خیلی عالیه

اگه نداشت اینو نصب کنید(کاهش چربی شکم)