2777
2789
عنوان

پیشرفت

91 بازدید | 9 پست

سلام دوستای گلم من دوتا فسقلی دارم تا دوم راهنمایی هم بیشتر درس نخوندم الان چندوقته ذهنم خیلی درگیر شده انگار دارم بدون هدف زندگی میکنم دودلم نمیدونم ادامه تحصیل بدم یا برم کلاس خیاطی یا.... خیلی سر درگمم شوهرم هم راه دور کار میکنه هفته یا دوهفته ای ی بار میاد خیلی وقتا تایمم خالیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه چرخم ندارم چرخ تو بازار زیر شیش میلیون نیست نمیدونم چیکار باید کرد 

درکتون میکنم. اگر میشه و اگر شخصیو دارید که مورد اعتماد هست ازشون پول قرض بگیرید و کارو یاد بگیرید شروع کنید که به درآمد برسید امیدوارم

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
درکتون میکنم. اگر میشه و اگر شخصیو دارید که مورد اعتماد هست ازشون پول قرض بگیرید و کارو یاد بگیرید ش ...

آخه شوهرم اعتیاد داشته و تازه خوب شده تو این چندسال خیلی بدهی بالا اوردیم تازه داریم اونا رو تسفیه میکنیم هنوز هم کلی قرض ازمون میخان دیگ کسی بهم پول نمیده بخاطر شرایطی ک داشتبم

آخه شوهرم اعتیاد داشته و تازه خوب شده تو این چندسال خیلی بدهی بالا اوردیم تازه داریم اونا رو تسفیه م ...

خب میتونین یه کاری بکنین. اگر جایی هست که بشه برید خیاطی آموزش بدن بهتون و باهاشون توافقی یه زمانیو مشخص کنین که تا اون زمان رایگان واسشون کار بکنین و بعد حقوق بدن هم خوبه، بهتر از اینه که کلا نشه برید

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)