2777
2789
عنوان

بیاید راهکاربدین عزیزان

88 بازدید | 10 پست

بچه ها ۲۶ سالمه درس میخونم و تو شهر بی امکاناتم خانوادم اکثرااا سرکار هستن هیییچ تفریحی نداریم با هیچکس رفت و امد نداریم (از این رفت و امد نکردنه خوشحالم )ولی خب باید تفریح کنم همششش خونم دارم درس میخونم حالا این هفته یه کلاس تقویتی هست باید برم با یکی از همکلاسای سابقم بنظرتون چجور راضیشون کنم بعدم کلاس چند ساعته و اگه خانوادم بیان الاف میشن منم حواسم میمونه اونجا ک یکی منتظرمه هوووف کلافمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی برو کلاس نداری خودت برو و زود بیا الان زود هوا تاریک میشه

میشه اینو بهم بگی؟

سوال بپرسم جواب میدی؟چرا بعضی از پسرا قصدشون ازدواجه ولی به دوس دخترشون میگن ازدواجی نیستم؟

داداش خودمم میگه به دوس دخترم نمیگم میخوام بگیرمش،میگفت اگه بگم قصدم ازدواجه دیگه بدی ها خودشو نمی‌ندازه بیرون هم فیلم بازی میکنه؟راس میگه؟

هزار خطر جاده گناه داره خانواده باخانواده ت برو بگو خستم روحیه م بریم؟ جایی منطقی بگو قبول میکنن

عزیزم خانوادم شاغلن ،منم واسه خوش گذرونی نمیرم ک واسه درسم میرم با اینکه دستم خالیه از همه چیم زدم ک این کلاس رو شرکت کنم ،اینکه نمیزارن دنبال رویاهام برم کنترل میکنن حس زندانی بودن بهم دست میده 

میشه اینو بهم بگی؟ سوال بپرسم جواب میدی؟چرا بعضی از پسرا قصدشون ازدواجه ولی به دوس دخترشون میگن ازد ...

چه داداشت وارده😂😂😂😂

نمیدونم بخدا تجربه ش ندارم

اما میدونم پسرها کلا تو ارتباط با دختر منفعت طلبن مهر لحظه امکان داره نظر شون عوض بشه....یکبار بگن اره یکبار پشیمون شن....برای همین ریسک پذیر نیستن

سعی میکنن حرفی نزنن ک بعدا مجبور بشن بزنم زیرش

اره خیلی وارده     مرسی که نظر دادی عزیزم

الان ازدواج شده معامله

عشق تو قدیم بود

پسرها میگردن ببینن کدوم پولدار تره

کدوم خوشگل تره

کدوم از یکی بهتره

سریع این ول میکنن میزند بهترش

انگار ن انگار اون دختر قبلی دل داشته