2777
2789
عنوان

خجالت میکشم اسم شوهرمو صدا بزنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 65085 بازدید | 564 پست

۵ساله همسرم منو به . اسم صدانزده😊کلا احترام میذاره

خانم ویاعزیزم

توخونه وتنهاییمونم که عشقم واینا

من که میپسندم این حجم احترامشو

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پناه برخدا .اخه این چه حرفیه که میزنی جیران گوزو😐😐

😂😂😂😂😂

:))عدالت اصن وجود داره؟امروز بهم ثابت شد هم وطن هم خون هیچکسی به هیچکسی رحم نمیکنه :)🙂🖤فکر نمیکردم اینجوری بشه من کاربر rahil_23 ام امروز ۴ مهر ۱۴۰۲ تلیق شدم بخاطر تایپیک های راجب خروج اتباع و فش ها ک میدادم اونا هم فش میدادن جالبه اونا هم چنان حضور دارن ولی منو تلیق کردن :) من ایرانیم منن تلیق کردن ولی اتباع ک هیچ هویتی ندارن رو گذاشتن بمونه🙂🖤
پس چطور پیش هم بخوابین یا می‌خوابین .اگ اسم روتون نمیشه 😐

به هم ميگن ببين، ببين بيا بغلم   

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

میدونین صدازدن اسم چقد محبت میاره؟بخدا من توحسرت اینم شوهرم اسممو صدا بزنه وقتی مردای اطرافمو میبنم خانمشونو اسمشو میگن داغوووون میشم

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

یه راهکار دارم برات

وقتی مهمونی رفتین یا مهمون داشتین

کارشو گفت خودتو بزن به اون راه مثلا نشنیدی

بعدش گفت چرا جواب نمیدی و فلان 

بهش بگو من اسم دارم این همه آدم اینجا نشستن من علم غیب ندارم که بفهمم با منی هر وقت منو با اسم صدا کنی جوابتو میدم

یک عدد احمق هستم🎀