2777
2789
عنوان

زندگی خواهرم داره میپاشه

221 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها چند ساله خواهرم ازدواج کرده ی بچه هم داره تازگیا متوجه شدم ک شوهرش اذیتش می‌کنه دست روش بلند می‌کنه سر هیچ پوچ بهش هر چی از دهنش میاد میگه

خواهرم 16سالش بود ازدواج کرد 

چطور کمکش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کاری جز دعا کردن نبایدنباید بکنی باید بذاری خودشون حلوفصل کنن

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
چطوری حتی اون ب منو خانوادم نگفته ک مشکل داره داخل زندگی

باهاش صحبت کن بدونه یکی هست که حواسش هست 

خواهرت چون حس کرده حامی نداره حرفی نزده ساخته

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍
می‌دونم من مجردمپیش خانوادم فقط می‌خوام ی طوری پیشش باشم ک حس تنهایی نکنه

باید بذاری اون بیاد باهات حرف بزنه اگ تو بحثو باز کنی انکار میکنه دعوا و کتک کاری بین همه زنو شوهرا هست اطرافیان نباید دخالت کنن شما چون مجردی الان نمیفهمی من چی میگم عزیزم بهش فکر نکن کارم نداشته باش

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
قربونت برم خواهرم ی بچه پنج ساله داره

گلی مردی که دست بزن داره درست نمیشه 

یا باید بسازی یا طلاق بگیری

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
باید بذاری اون بیاد باهات حرف بزنه اگ تو بحثو باز کنی انکار میکنه دعوا و کتک کاری بین همه زنو شوهرا ...

ممنون فداتشم اخه خواهر من شهر غریب داره زندگی می‌کنه داره احساس تنهایی می‌کنه رفتم داخل دفترچه یادداشت گوشیشو خوندم نوشته بود خیلی تنهامو شوهر میزنتم یبار خود کشی کرده و ما هیچی نمیدونیم