2777
2789
عنوان

دوروزه از شوهرم خبر ندارم...

235 بازدید | 6 پست

عقدیم سه روز پیش دعوامون شد سر اینکه بهش توپیدم چرا بعد ۲ سال عقد اینقد لفت میدین واسه گرفتن عروسی

اخه دیر میجنبن میریم تالار نگاه میکنیم باز میره تا یکی دوهفته بعد دوباره ادامه ماجرا 

الانم اینقد از دستش ناراحتم دوروزه بهش زنگ نزدم اونم نزده با این همه ادعای دوست داشتنش😏😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه قبل عروسی اینا بشه .من یکیو دیده بودم تو سایت بعد ۴ سال عروسی کرد بعد فامیل خودمون بعد دو ماه . جالبه واقعا . من باشم به شخصه خسته میشم بلاتکلیفی نه میتونی مجردی بگردی نه میتونی بری سر خونه زندگیت چرت و پرتههه درباره این موضوع جدی صحبت کن

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)
بهتر نیس منطقی تر فک کنی.یا دلیل کارشو بدونی 

میگه فعلا کار و بارم شلوغه هزارتا کار سرم ریخته خیر سرش دارن ساختمون میسازن و کار خودشم هست و هزارتا مشغله داره ولی خب نمیخواد به فکر منم باشه

همیشه برای خودتون یه قانون بزارید.حتی تو اوج قهر و دعوا هم صبح بخیر و شببخیر بگید به هم.چه توی پیام چه وقتی کنار همین!همیشه اینو قانون بزارید حتی وقتی باهم قهرین هم روزی یکبار و دوستت دارم بگید به هم.هرکس قانون شکنی کنه باید یه هدیه بخره برای طرف مقابل!اینطوری دیگه هیچوقت پیش نمیاد که دوروژ از هم بی خبر باشید