2777
2789
عنوان

نهال_ضیا_گل

121 بازدید | 5 پست

[QUOTE=312974339]افکار پریشان یک معلول ذهنی متاسفم برای شخصیت و تفکرت کافر همه را به کیش خود پندارد اینکار فقط شای ...[/QUOTEلا

جواب من این بود در پست توهین آمیز شما که آخرش و دیگه پاک کردم که درست نیست 

چون قفل شدین اینجا جواب دادم:

سلام .حالا دیدین به‌ سن و سال نیست 

و شما که در پست آخر ادعا میکردین الان عملا نشون دادین که از اخلاقیات ذره ای بهره نبردید و به راحتی به من توهین میکنین 

من نظر شخصی مو در تاپیک تون گفتم بدون کوچکترین توهینی بهتون 

اما شما با بی ادبی به من میگین معلول ذهنی 

چه ادبیاتی دارین . بعد میخواین سن پایین ترها از شما یاد بگیرن . والا بخدا به سن و سال نیست به عقل و شعور و معرفت هست .

من فقط از دیدگاه یک مرد نظرمو گفتم.

شما خواه پند گیر خواه ملال 

چشماتو به ببند به روی واقعیت به من چه مربوط 

حیف آدم نیست بخواد با امثال تو بحث کنه 

در پناه خدا موفق باشید خداحافظ

چون به لطف خدا و گزارش درست پست های چرت و پرتی تون قفل شد مجبور شدم این تاپیک رو بزارم برای شما و شاید کسانی افکار شون متاسفانه شبیه شما شاید باشه 

و البته کلمه ای هم دیگه پاسخ در هیچ پست و تاپیک به جناب کم ادبتان نخواهم داد. حتی در این تاپیک

پوزش از کلیه بزرگواران 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خانم همینطوری بود

منم با ملایمت صحبت کزدم

با تمسخر جواب دادن😐💔

دیگه جوابشونو ندادم پامم تو تاپیکشون نزاشتم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨