2777
2789
من میخوام یطوری باشه آرایشم اصلا تو چشم نباشه در عین حال تغییرم کنم و قشنگ بشه از لوازم آرایشی که ا ...

اطلاع ندارم چون از آرایش خوشم نمیاد حقیقتا

بعدم آرایش واسه یه مهمونی جایی خوبه

نهایتا مثلا کنفرانس یا ارائه ای داری اونم خوبه و خلاصه یه روز بخصوصیه. یه میکاپ لایت میکنی

تو دانشگاه ممکنه از ۸ صبح تا ۷ شب سرکلاس باشی

دیگه دغدغه آرایش چی میگه این وسط

اینقدر خسته ای که تمام اون آرایشه ممکنه بماسه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاع ندارم چون از آرایش خوشم نمیاد حقیقتا بعدم آرایش واسه یه مهمونی جایی خوبه نهایتا مثلا کنفرانس ...

واسه همین میگم یه چیز خوب ارایش کنم که ماندگاریش خوب باشه و نچرال باشه مثلا پودر فیکس فک کنم اوکیه بزنم دیگ نماسه

من میخوام یطوری باشه آرایشم اصلا تو چشم نباشه در عین حال تغییرم کنم و قشنگ بشه از لوازم آرایشی که ا ...

ولی در کل اگر خواستی آرایش کنی

دور ریمل و مداد ابرو و اینا رو خط بکش

کرم پودر و پنککم همین طور

یه رژ ملایم بخر

سایه هم تو طیف صورتی ملایم یا مسی ملایم که یه هاله بده. خط چشم اصلا نکش

یه رژ گونه  و تمام

ابروهاتم شونه کن

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
خب اخه یه آرایش معمولیو سبک رو خوشم میاد من آدم مرتب و تمیز دیده میشه

کوشن،کانتور،کانسیلر،ریمل،رژلب،خط چشم،مدادابرو

اینااوکیه فکرکنم

خودم همیشه باهمیناارایش سبک میکنم

واسه همین میگم یه چیز خوب ارایش کنم که ماندگاریش خوب باشه و نچرال باشه مثلا پودر فیکس فک کنم اوکیه ب ...

از الان خیلی خودتو درگیر آرایش نکن

چون به مرور وابستگی هم میاره. پوستتم خراب میشه

بدون همینجوری زیبایی

تو دانشگاه خیلی ها سادن

آراسته باشی کافیه

این نظر منه دانشجوعه. حالا دوست داری این حجمی آرایش کنی دیگه به خودت مربوطه

به نظرم هرکاری می کنی سرخ نکن عزیزم از ج.نده های قلدر هرزه زورگویی که زر میزنن دری وری میگن دوری کن خودتم سعی کن  مهربون باشی مردم بی شعور عنتر پخمه تنه لش پوچ هستند  مثل ازدواج با پسر مذهبی ها که بزور می خوان چادر بندازن تو سرت