2777
2789
عنوان

خانومایی که خونشون بالای 120 متره یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه خونه دیدیم 135 متر یه خواب 9 و یکی 10 واقعا برای اون پذیرایی و اشپزخونه خوابش کوچیک بود مثل اتاق خوابای الانم یود
.خدایاااا شکرررررتفَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
گلرخ. خونه ما ساخت سال 79 بوده. امسال تابستون یه بازسازی کلی کردیم. لوله کشی اب و سیم کشی و فاضلاب شو به کل کندیم. حموم تو هال بود. دیوار حموم برداشتیم. هال بزرگ شد.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
من خونم۱۲۷متره،۳خواب داره،یکیشم مسترهست،دوتاازخواباش۱۴متره یکیش۱۲،البته هنوزکمددیواری نزدم،بعدکمددیواری اتاقایکم کوچیکترمیشه ولی کلاخونمون همه چیزش به اندازس،سالنشم۴۰متره
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
دلاویز نمیشه یه خونه پذیرایی بزرگ داشته باشه مثلا 48 با خوابای کوچیک اگر نقشه خونه رو خوب در بیارن یه جا خیلی بزرگ نمیشه یه جا کوچیک
.خدایاااا شکرررررتفَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
بگردی پیدامیکنی،میتونی خودتم یه تغیراتی توش بدی،مثلا خونه من توی مسترروم جای کمددیواری داشت،من چون دوست داشتم اتاقم بزرگترباشه،قرارشد کمددیواری روجابجاکنن ببرن تو اتاق مهمان
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....