2777
2789
عنوان

گوشی s23 سامسونگ یا آیفون ۱۳

| مشاهده متن کامل بحث + 8124 بازدید | 40 پست

من خودم بین آیفون و سامسونگ اس ۲۳ اولترا ،سامسونگ رو انتخاب کردم ...

رفتم مشخصات فنیشو چک کردم ،از دو تا آدمم که میشناختمشون کمک گرفتم گفتن سامسونگ برا کارای من راه بندازه ،خودمم سامسونگ رو باهاش اوکی تر بودم ...

من دلایلم برا گوشیم بیشتر شخصیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خرید آیفون تو ایران اصلا ارزش نداره. مردم ایران هم ازش استفاده خاصی نمی کنند و صرفا برای گرفتن تصاویر ازش استفاده میکنند. حقیقتا تا به حال یه نفر رو هم ندیدم که از ویژگی دیگه آیفون استفاده بکنه و فقط برای دوربین سمتش میرند. یعنی کاربرای ایرانیش اکثراً خیلی سطحیند و فقط دنبال اینند که بگند ماهم داریم...!

اما سامسونگ رابط کاربری خیلی خوبی داره، دست آزاده، دوربینش و تمامی ویژگی هاش خوبند و در عین حال تو ایران هم مشکلی از لحاظ خدمات و کارایی نداره. 

بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست / در خود بطلب هر آنچه خواهی که توئی❤️

چهار ماه پیش آیفون دوازده پرومکس من رو مثل آب خوردن از تو ماشین کنار همسرم و پسرم از دستم دزدیدن، یک‌میلیون هم هزینه ثبت شکایت و عوامل جانبیش شد؛ آخرش هیچی به هیچی. الان سامسونگ اولترا ۲۲ دارم که اپ‌های ایرانی خیلی بهتر روش کار می‌کنه. شاید تمایل دزدها بهش کم‌تر هم بشه. بماند که برای کوچه و خیابون نوکیا گرفتم. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
خواهر من الان 15 هم وارد شده چ برسه ب 14  یه دستگاهی هم اومده ک آنتن میده بهشون قیمتش 4 5 تومن ...

اره میدونم ولی خب ۱۵ایران نیومده که ۱۴هم ریجستر نمیشه ها کلا ممنوع شد امروز شنیدم ایفون تو مغازه ها ببینن جریمه میشن فروشنده ها.حالا راست و دروغ این خبرم نمیدونم والا چیزی که شنیدم

من خودم بین آیفون و سامسونگ اس ۲۳ اولترا ،سامسونگ رو انتخاب کردم ... رفتم مشخصات فنیشو چک کردم ،از ...

پوزش ولی یعنی چی دلایلت شخصیه ؟؟

خدایا هوای منو داشته باش،لطفا...🤲❤️
پوزش ولی یعنی چی دلایلت شخصیه ؟؟

الان میگم میخورنم بعضیا ،یه بار گفتم میگفتن چون نداشتم و پول آیفون ندارم اینجوری میگم در حالیکه سامسونگ رو هم کم نخریدم  ،من ایفون نداشتم البته تا حالا ولی خوب دیدم از آشناهامون آیفون داره بعد برا اینکه کاراش راه بیفته یه سامسونگم کنارش داره و میگفت یه جاهایی آیفون به دردم نمیخوره و برا کلاسش یه جورایی خریدم ...

در کل چون دانشجو میخواستم بشم امسال یه جورایی برام خیلی اوکی تره از هر لحاظ و امکاناتش ...

دوستان گفتم لطفا دلیل انتخابتون رو بگید  😅

ببخشید  عزیزم شما آخرش بین s23 و ایفون کدومو انتخاب کردین؟ 

بعد کدوم مدل آیفون ۱۳ میخواسین بگیرین ک با اس۲۳ ی قیمت بود؟

دوستان گفتم لطفا دلیل انتخابتون رو بگید  😅

ببخشید  عزیزم شما آخرش بین s23 و ایفون کدومو انتخاب کردین؟ 

بعد کدوم مدل آیفون ۱۳ میخواسین بگیرین ک با اس۲۳ ی قیمت بود؟