2777
2789
عنوان

جذابترین فیلمی که دیدید؟

477 بازدید | 30 پست

به جز فیلم عاااشقانه هر فیلم جذاب و هیجان انگیزی دیدید معرفی کنی🥲

اگر سریال هم معرفی میکنید یه فیلمی باشه که تا قسمت آخررررش جذاب و دیدنی باشه🥲

فیلم وایکینگهارو تا فصل ۴ دیدم ولی بقیش رو خوشم نمیاد ببینم یکی بگه اخرش چی میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلم کره ای نیمه شب فراموش شده کال 

فیلم چینی روزهای بهتر

عالین👌🏼

همین الان دان کن

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

سه قسمت دایورجنت

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
یادم رفت بگم ایرانی و کره ای و ترکی نمیبینم

فیلم ها کشورشون مهم نیست موضوعشون و کیفیتشون مهمه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
تازه اکولایزر۳ دیدم عجب فیلم محشری بود یعنی واو بود  عالی خفن اگه ندیدی حتما ببین

نه ندیدم میزلرم توی لیست

دونده هزارتو رو دیدم یکش خوب بود ولی بقیش حوصله سر بر

هانگرگیمز رو بیشتر دوست داشتم دایورجنت رو دیدم

دونده مارپیچ یا هزارتو هم قشنگه عین همیناس

اونم فک کنم سه قسمته

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
دونده مارپیچ یا هزارتو هم قشنگه عین همیناس اونم فک کنم سه قسمته

بالاتر گفتم دونده هزارتو یکش خوب بود بقیش رو دوست نداشتم

هیجکس ولیکینگهارو تا اخر تدیده؟

نطرتون راجع به سریال ۱۰۰ نفر چیه؟