2777
2789
عنوان

اخه بنظرتون حق با کیه؟

198 بازدید | 18 پست

من با همکلاسی های دانشگام هم اتاقیم تو خوابگاه اینا میزارن کاراشونو برا لحظه ی اخر مثلا الان وقت خوابه نصف اتاق خوابیدن اینا دارن کاراشونو انجام میدن و حرف میزنن و اعتقاد دارن چون اتاقشونه پس میتونن کاراشونو انجام بدن این ساعت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابگاهه دیگه 

عادت کنید

حق با جفتتونه

چون یه زمانی تو اتاق خودتون هر کاری دوست داشتید میکردید

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
خودخواهن 

اخه ما تعدادمون تو اتاق زیاده نصف اتاق سر ساعت روز درس میخونن دیگ ۱۱ به بعد میخوابن و میخوابی سر و صدا نمیکنن اینا روزو ول میکنن الان نشستن انجام میدن  

خوابگاهه دیگه  عادت کنید حق با جفتتونه چون یه زمانی تو اتاق خودتون هر کاری دوست داشتید میکرد ...

عزیزم من نمیگم انجام ندن به وقتش به ساعتش انجام بدن نه ک الان وقت خوابه 

یه جلسه ای باهم بذارید و در موردش ، صحبت کنید و یه سری قوانینی برای اتاقتون مشخص کنید، مثلا ساعت خوا ...

متاسفانه مثلا ما با هم میریم دانشگاه من اماده شدم منتظر موندم اماده شن دیر اماده شدن و وقتی رفتیم دیر شده بود و استاد راهمون نمیداد و خوب دوستیم نمیخواستم بی معرفت شم و خودم برم

عزیزم من نمیگم انجام ندن به وقتش به ساعتش انجام بدن نه ک الان وقت خوابه 

خب عادتشونه

بعضیا دقیقه نودین دیگه

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما