من با همکلاسی های دانشگام هم اتاقیم تو خوابگاه اینا میزارن کاراشونو برا لحظه ی اخر مثلا الان وقت خوابه نصف اتاق خوابیدن اینا دارن کاراشونو انجام میدن و حرف میزنن و اعتقاد دارن چون اتاقشونه پس میتونن کاراشونو انجام بدن این ساعت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه جلسه ای باهم بذارید و در موردش ، صحبت کنید و یه سری قوانینی برای اتاقتون مشخص کنید، مثلا ساعت خواب و نوبت نظافت و.... حتما یه نماینده هم بین خودتون انتخاب کنید
یه جلسه ای باهم بذارید و در موردش ، صحبت کنید و یه سری قوانینی برای اتاقتون مشخص کنید، مثلا ساعت خوا ...
متاسفانه مثلا ما با هم میریم دانشگاه من اماده شدم منتظر موندم اماده شن دیر اماده شدن و وقتی رفتیم دیر شده بود و استاد راهمون نمیداد و خوب دوستیم نمیخواستم بی معرفت شم و خودم برم