2777
2789
عنوان

خانمای مسلموون یه لحظه...

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ایمان به خدا درجات داره هرچی انجام واجباتت بیشتر و انجام منکراتت کمتر در درجه بالاتری از ایمان و اخلاص قرار میگیذی و خدایی که این همه نعمت داده بهت راز دار ترینه زندگیته تو سختیا همیشه ستت و گرفته و اینجوری برات خدایی کرده به نظرت لایق بندگی نیست حالا ببین اگه بندگیشو بکنی دیگ چطوری میخواد خدایی کنه و برات جبران کنه 

اینجوری که 😂خندیدی  مشکل جای دیگست😑

ن بخدااا 

البته اینم بگم دیگه دختر نیستم تازه ازدواج کردم 

مامانم همیشه بم میگه تونمازنمیخونی روزه هات مرتب نیستن همش...حجابت کامل نیست...ارایش داری...کلا اعتماد به نفسم تخریب میشه گاهی😑 میکم والا دخترخالمم ادمه دیگه چرا اون با موهای باز ونیم تنه میگرده؟اصلا کنارش نمیتونی بهش گیردادن ک هیچی کوچکترین اشاره ای کنی؟؟

عزیزم همین رعایت هایی که دارین خوبه همین که دغدعتون بهتر شدنه عالیه و خوش به حالتون ولی کاملش کنین با یاد گرفتن درست نماز و غسل که تو اینترنت با یه جستجو میتونین پیداش کنید. یه مرجع تقلید هم انتخاب کنید که وقتی توی مساله دینی نیوساینتیست چطور عمل کنین بهش رجوع کنین.

اخه بعضی چادری هارو ک میبینم نمازشون. بجاس واصلا بیرون رفتنی ارایش نمیکنن یه ذره خجالت زده میشم ازخو ...

ایمان و اعتقادات درجه داره عزیزم

اگه فکر می کنی میخوای ایمانتو افزایش بدی و به این سمت بری برو به سمتی که فکر می کنی درسته

بعدشم اونایی که میگن مهم دلته باید دلت پاک باشه باید گفت رفتار درست از دل پاک درست میاد یعنی اینجوری نیست که حرام خدارو انجام بدی بعد بگی من دلم پاکه 

و یه نکته دیگه اینکه خدا تو قران گفته الذین امنو و عملو الصالحات 

یعنی ای کسانی که ایمان اوردید و عمل شایسته انجام دادید 

نگفته هیچوقت کسانی که ایمان اوردید یعنی دلی منو قبول دارید همیشه ایمان و عمل در کنار هم پس مسلمون واقعی ایمان و عملش پاک 

نظر شخصی من اینه ک خدا ب دل پاک آدم کار داره 

کسی ک صبح تا شب نماز میخونه ولی غیبت میکنه تهمت میزنه هزارتا حق الناس دیگ هم میکنه هیچ ارزشی پیش خدا نداره 

یکی هم هست ک نماز نمیخونه ولی ممکنه کار خوب بکنه حق الناس هم گردنش نباشه خب معلومه ک این آدم پیش خدا عزیز تره 

دست هایی ک کمک میکنن ارزشمند تر از لبهایی هستن ک فقط دعا میکنن 

خدا توی دل آدمه 

لطفااااا اگ مخالف نظر من هستید و متعصبانه فکر می‌کنید و نمیتونید محترمانه نظرتون رو بیان کنید کامنت من رو ریپلای نزنیدممنون🧡 

اخه بعضی چادری هارو ک میبینم نمازشون. بجاس واصلا بیرون رفتنی ارایش نمیکنن یه ذره خجالت زده میشم ازخو ...

ببین فرض کن داخل کشتی که داری غرق میشه و همه هم دارن همراه اون کشتی غرق میشن حالا شما موقعیت نجات داری به نظرت اونجا میگی بابا همه که دارن غرق میشن بزار منم غرق بشم یا خودتو نجات میدی به هر صورتی حتی اونجا به این فکر نمیکنی که شاید فقط خودت تنها راه نجات داری و از حال بقیه بی خبری دنیاهم همینه مث کشتیه در حال غرق تو راه نجات داری تا فرصته خودتو نجات بده اینکه فک کنی بقیه هم رعایت نمیکنن من چرا رعایت کنم دقیقا مساوی با مرگته اما ادم زمان مرگ تمام تلاشش و برای بقا انجام میده

ن بخدااا  البته اینم بگم دیگه دختر نیستم تازه ازدواج کردم  مامانم همیشه بم میگه تونمازنم ...

به نظرم مشکل شما تو نگاهتونه

وقتی اسلام واقعی رو نمیتونی تو رفتار دوروبری هات ببینی، ولی اونا همچنان سُر و مُرو گنده ان،

دلیل نمیشه شما سراغ رفتار درست اسلامی نری. 

شما برو، دنبال رفتار و عمل واقعی مسلمونی بگرد، یاد بگیر، انجام بده، بعد آرامش رو درون خودت پیدا میکنی عزیزدلم.

تو اعمال دینی چشمت و رفتارت دنبال گفته های  دین باشه نه آدامای نصفه و نیمه ایی امثال بنده 

مطمئن باش خدا کمکت میکنه و عزتت میده 

التماس دعا 💚

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
شما چ خوب حرف میزنین:) ممنونم

فدات بشم عزیزم بهت بگم منم یه ساله متحول شدم و راهمو پیدا کردم یعنی بهترین حس زندگیو دارم تو مشکلات خیلی صبورتر شدم کلا زندگیم ارامش بیشتری داره یه حسیه که با هیچی عوضش نمیکنم دعا کن ثابت قدم بمونم شماهم اگر میخوای به خدا نزدیک بشی و روز به روز ایمانت قوی تر بشه اول به امام زمانت نزدیک شو اونو بشناس در مورد مهدویت مطالعه کن چون یه جورایی دین و ایمانتو به روز میکنه و نمیزاره بلغزی