2777
2789

بچه ها خیلی از درد خسته ام.. سالهاست کمر درد دارم .. اما چندین ماه بود که دردهای کشنده و طاقت فرسایی داشتم... خیلی دنبال آب درمانی و فیزیوتراپی و لیزر و استخر رفتم.. همش موقت بود و زودگذر... 

هر جا میرم عین خانم های مسن پامو دراز میکنم خودم دراز میکشم راه میرم میلنگم.. 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

چهارشنبه عمل کردم..اما هنوز درد خفیف تو پام و کمرمو باسنم هست.. دکتر گفت یه ماه استراحت مطلق باشم.. ماه دوم کم کم کار سبک و .... دیگه جونی برام نمونده..برام دعا کنید از درد خلاص بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یک سال و نیم پیش عمل کردم

خداروشکر راحت شدم

برای شما هم ایشالا جواب میده عمل نگران نباش

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.

سه تا بچه ‌دارم... همش درگیرشون هستم.. سرم بی هواست.. اینا هم مدام بالاسزم داد و فریاد ... رومم نمیشه با سه تا بچه برم خونه بابام.. خدمتکار گرفتم که کارامو بکنه.. اما آرامش و استراحتی در کار نیست.. بچه ها اصلا متوجه نیستند 

به سلامتی عزیزم

منم چند سال پیش جراحی کردم و ان شالله که شما هم هر چه زودتر روزهای نقاهتت تمام میشه و راحت میشی از هر چی دردِ

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
منم یک سال و نیم پیش عمل کردم خداروشکر راحت شدم برای شما هم ایشالا جواب میده عمل نگران نباش

خدارو شکر عزیزم.. مشکلت چی بود؟ چند وقت استراحت مطلق داشتی؟کی به زندگی عادی برگشتی ؟ من پارکی دیسک بیرون زدگی مهره و تنگی کانال نخاعی داشتم

به سلامتی عزیزم منم چند سال پیش جراحی کردم و ان شالله که شما هم هر چه زودتر روزهای نقاهتت تمام میشه ...

قربونت برم.. الان خوبی کاملا؟ مشکلی نداری عزیزم؟ چند وقت استراحت داشتی؟ 

خواهر من دیسک کمر عاجزش کرده بود ولی از عمل میترسید چون شوهر عمه م عمل کرده بود بعداز چندسال مجدد دردش عود کرد و کلی مکافات کشید، واسه همینم رفت پیش یه دکتر بهش حرکات اصلاحی داد، حدود یه سال تحت نظرش بود مرتب میرفت پیشش در نهایت مشکلش حل شد و الان ۶ ساله که کوچکترین دردی نداره ورزش هم شده روتین زندگیش. حرکات اصلاحی معرکه س عضلات اطراف دیسک و مهره رو تقویت میکنه فشار از روی دیسک برداشته میشه

منم سه ماهه عمل کردم خدا روشکر الان بهترم ولی زیاد کار نمیکنم خیلی سخت گذشت برامن

انشالله سلامتی رو زودتر به دست بیاری... مشکلت چی بود؟ الان درد داری یا نه؟