2777
2789
عنوان

بچم تب داره🥺

252 بازدید | 15 پست

سلام مهربونا شبتون بخیر

دخترم ۶ سالشه از ظهری تب داره.تا الان با بروفن و پاشویه و حموم کنترلش کردم.ولی الان ی مشکلی پیش اومده ک تا حالا اتفاق نیافتاده بود.بدنشو دست میزنم دما نرماله،اما تب سنج میزارم (دیجیتالی)دمارو ۳۸/۲ نشون میده.دماسنج هم سالمه.الان باید شیاف بزارم براش؟!دوساعت پیش بروفن دادم بهش.یا نیاز ب دکتر داره ب خاطر مشکلی ک گفتم؟!

میشه لطفاً ج بدین🥺🥺

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...

من از تب میترسم 

چندبار دیدم که نمیتونم کاری کنم زود بردم دکتر

حتی یه بار سه صبح بردمش

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم والا تب دارم خوابم نمیبره عاجز شدم 

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 
من از تب میترسم  چندبار دیدم که نمیتونم کاری کنم زود بردم دکتر حتی یه بار سه صبح بردمش

منم وحشت دارم

بچه منم خیلی تب میکنه

هر آزمایشی هم بگین ‌‌‌‌‌‌‌‌گرفتن ازش و مشکلی نداشته.واسه همین دیگه ‌‌‌‌‌مثل قبلنا دستو پامو گم نمیکنم و مرتب چک میکنم و کنترل میکنم.اما اینبار بخاطر هماهنگ نبودن دمای سطحی بدنش و دماسنج یکم نگران شدم ‌‌‌‌‌‌‌گفتم بپرسم شاید کسی تجربه داشته باشه.

روز چندم مریضیشه؟بنظر من که فعلا باید همینجور داروهاشو ادامه بدی.

تازه امروز ظهر شروع شده ،اول با تب شروع شد الانم ک میگه گلوم درد میکنه.