2777
2789
عنوان

کرونا چندتا از عزیزانتون رو گرفت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا الانم ما کروما گرفتیم‌ هیچ تغییر نکرده اون موقع جو روانی فرق میکرد

علائمش طی چند جهش تغییر کرد

الان شما به ریه تون هم زده؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

من قصد بدی ندارم پریزاد جونم

شرمندخ عزبرم میدونم متوجه نشدم شمایین اعصابم خرابه خودم فقط به مرگ فکر میکنم این تایپکم دیدم 

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

کرونا ک شد 

من عشقمو پیدا کردم 

هیچ کس خونمون نمیومد و هیچ جلا تنمیرفتیم ولی دایم کنارش بودیم 

دور دوم واکسنش ک زدیم ولسه همیشه ازم جدا شد ...

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

جدیدا هم اومده میگن

اون موقع فرق داشت با الان . با این که سه سال گذشته ولی هنوز باورم نمیشه زمان کرونا دلتا روزانه ۷۰۰ نفر میمردن

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

دختر خالم 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

دو نفر  عمه و خاله ام متاسفانه فوت شدن

خدا رحمتشون کنه عزیزم

روحشون شاد

دختر خالم خواهرشوهرش مرد طفلی بچه کوچیککش هنوز سه ماهه نشده بود به ماه نرسید مچ شوهره رو‌با جاری دخت ...

ای بابا . خدا نسل همچین مردایی رو از ریشه قطع کنه . خوب شد همسرش اینارو ندید

مادر شوهر و خاله روح همه ی رفتگان شاد

خدا رحمتشون کنه عزیزدلم