2777
2789
عنوان

خانما همونم که گفتم قرار ببینم خونه پدرشوعرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3703 بازدید | 159 پست

بچه ها میدونید چیه نمیخوام پیش خدا مسئول باشم اومد خواستگاریم گفت درصدد اینم که براش خونه بگیرم اما خونه خودمون هم هست اگر نشه ولی به جون خودم نگفت می‌برمت زیر زمین به من گفت یه کار میکنم همه حسرتتو بخورن😔اما چی سه ماه بعد عقد سر چه چیز مسخره آیی سرم داد میزد من وحشت کرده بودم 

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو تو پیر پاتال نمیری منه عروس جوان برم؟  خدا نصفه شبی دهن منو باز نکنین

تازه بخدا به آرومی و یه مدل دیگه حرف زدم که بهش بر نخوره 

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️
بچه ها میدونید چیه نمیخوام پیش خدا مسئول باشم اومد خواستگاریم گفت درصدد اینم که براش خونه بگیرم اما ...

همشون همینن. مادرشوهر منم قرار بود بهترین عروسی شهرو برام تو بهترین تالار شهر بگیره.میگف تو تک دختری برات ببین چه ها کنم. نشون به اون نشون که اصلا عروسی نگرف 

چشم به راه...
واای اسی چندتا تایپیک در مورد خیانت همسرت زدی؟؟؟  چرا میخوای قربانی بشی؟؟  اینهمه هزینه ...

شما ینی ۱۲ سالت بوده تو ازدواج اولت؟

چرا قفلا رو عوض کرد ؟ اون خیانت کرده اون تو رو راه نداده؟😳😬

چشم به راه...
شما ینی ۱۲ سالت بوده تو ازدواج اولت؟ چرا قفلا رو عوض کرد ؟ اون خیانت کرده اون تو رو راه نداده؟😳😬

۲٠بودم عقد کردیم، ۴سال نامزدد بودیم، سه ماه بعد عروسی بود

اون منو نمیخواست، خونممون تو باغ بود

من یه سرویس طلا مجلسی داشتم اون شب عروسی بودم، اومد خونه مامانم، 

رفتم سر کیفم دیدم طلاها و کلید خونه رو برداشته رفته،، 

ارت دیگه منو نمیخواست، یه خونه رو براش کامل کردم پر حهیزیه 

، حهیزیه رو هم نداد بهم، موقع با مامور چندبار رفتم چون روز قبل حکم میومد خونه رو خالی میکرد میبرد جای دیگه

فقط مبل و چندتا تیکه دیگه بهم داد

از ۱۴٠قلم ۲۴تاش رو داد

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
۲٠بودم عقد کردیم، ۴سال نامزدد بودیم، سه ماه بعد عروسی بود اون منو نمیخواست، خونممون تو باغ بود من ...

چقدر نامرد. کاش سفت وایساده بودی لاقل جهیزیتو میگرفتی‌.خوب هیچوقت بهت نگف علت نخواستنش چیه؟

چشم به راه...
چقدر نامرد. کاش سفت وایساده بودی لاقل جهیزیتو میگرفتی‌.خوب هیچوقت بهت نگف علت نخواستنش چیه؟

متاسفانه از مجردی دخترباز بود و اعتیاد داشت، 

فقط یه مورد نبود، دران واحد با چند نفر بود، 

من تو عقدیه بار یه عکس تو گوشیش دیدم، قسمم داد کنارم بمون تو بری من میمیرم، بدون تو وضعم خراب میشه

اما همش نقشش بود تا بعد عروسی، ببین این فقط یه خونه میخواست، با امکانات، 

اعتیادشم من موقع طلاق جایی که کار میکرد بهم گفتن باور نمیکردم، دختربازیشم رئیسش بهمون گفت

اعتیادچون علامت دار نبود، شیشه میزد، شیشه دیر بروز میده

خیلی محافظه کار بود، پیش من سیگار نمیکشید 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
متاسفانه از مجردی دخترباز بود و اعتیاد داشت،  فقط یه مورد نبود، دران واحد با چند نفر بود،  ...

واااااای چه مار خوش خط و خالی. رها شدی الهی شکرررر.همه دنیا هم میدادی فدای سرت ارزششو داشت ازاد بشی. الهی خوشبخت بشی

چشم به راه...
واااااای چه مار خوش خط و خالی. رها شدی الهی شکرررر.همه دنیا هم میدادی فدای سرت ارزششو داشت ازاد بشی. ...

اره عزیزم

فقط جونمو مامان و بابام نجات دادن

باور میکنی حتی لباسهامو بهم نداد، هیچی

پدرشم اینکاره بود، اونم متاسفانه حین پروسه طلاق دوستانشون بهمون گفتن

الان مادر یه پسر شیطون ۸ساله ام