2777
2789
عنوان

خانما همونم که گفتم قرار ببینم خونه پدرشوعرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3704 بازدید | 159 پست
[QUOTE=312954699]هنوز با شوهرت زیر یه سقف نرفتی بهت خیانت میکنه،پدرشوهرت رنگیت میکنه،اونوقت تو دنبال ...

بنظرم اگه خیانت کرده بازم میکنه ازالان قیچی کن تمام

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان پیش خانوادی میتونی سرگرم بشی فردا بری خونت میخوای تنهای زجر بکشی چرا خیانت کرد.بچمو چی کنم نمیدونم ابروم چی هزار بهانه که عمری پیرت میکنه خیانت میکنه جداشچ

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
خب چی کنن طبقه ای خالی که ندارن بدن بهش اللنم رهن اجاره سربه فلکه امسال قرض کرد خونه گرفت سال بد می ...

خودش میگه روز اول گفته من همه کار میکنم این خانم حق داره نره زیر زمین  چون میگه اگه وعده نمیداد  مهم نبود 

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴
خودش میگه روز اول گفته من همه کار میکنم این خانم حق داره نره زیر زمین  چون میگه اگه وعده نمیداد ...

درسته نره ولی زشته بگی شما برید پایین بالابرامن.چطوریه در حد این نیست هرچند دارن لطف میکنن بهش بد درحد اونا هست

من میگم اول کلا جداشه براخیانت.دوم نمیخواد بره نره ولی این حرفم نزنه

شما فردا صبح به شوهرت بگو 

مشكل منو حل كن ، به حرفتون توي خواستگاري پايبند باش.  

وگرنه من ديگه روي هيچ حرفي از تَو و پدرت نميتونم حساب كنم، بگو من بزرگتر دارم 

برو خونه پدرت ، و بزار بزرگترا حلش كنه

مشخصه جووني و و سنت كمه كه از ٤ تا داد يه مرد ميترسي 

اين زندگي با اين خيانت و زير زمين رفتن فايده نداره 

اگر ميخواي يه فرصت بده شوهرت درست كنه اوضاع رو 

ولي اگر منفعله ، اينو بهت ميگم مرد بچه ننه و سست عنصر توي ٦ ماه چنان بلايي سرت مياره كه به خودكشي فكر ميكني 

تازه بري زير يه سقف چهره واقعي طرف رو ميبيني 

دقیقا منم همینو میخواستم بپرسم، عجیب همسرشون که وظیفه تامین خونه رو داره خودشو کشیده کنار عروس و پدر ...

خدا لعنت کنه آدمایی رو ک نمیتونن شلوار خودشونو بالا بکشن  بعد درد زن گرفتن میوفته به جونشون یکی دیگه رو بدبخت میکنن

پرورده کوردم❤
چرا نمیگی خدا ممنونم که هنوزم فرصت هست خودنو نجات بدم،اینهمه ادم تجربه کردن،فرصت دوباره دادن، باز شو ...

😔😭برام دعا کن مچمنو درک میکنی پس دعا کن برام خدا خودش معجزه کن 

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️
الان شرایط سخته تو بروجرد من سال ۹۵ابمیوه کیری خریدم۲۸۰همون الان۴۶۰۰حسابشوکن. نمیشه اول کار یه جون ...

کاش لااقل واک ازدواجشو میداد دست خودش با همون یه غلطی میکردیم 😭

شما فردا صبح به شوهرت بگو  مشكل منو حل كن ، به حرفتون توي خواستگاري پايبند باش.   وگرنه ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خدایا من چکار کنمممممم