2777
2789
عنوان

چقدر به خود دوست داشتنی ات نزدیکی

142 بازدید | 32 پست

سلام خانم های عزیز

می‌خوام بدونم چقدر به خودت ایده آل تون نزدیک هستید؟

خود ایده آل تون چه مشخصه های داره؟

همه تون بیاید حرف بزنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونید چقدر سخته بعد یه دوره افسردگی و رکود آدم باز خودشو بخواد بسازه ؛ تمام عادتای خوبی که داشته رو برگردونه و بدا رو ترک کنه 

الان حدود ۳۰ درصد ولی هر روز دارم تلاش  میکنم براش

نمیدونید چقدر سخته بعد یه دوره افسردگی و رکود آدم باز خودشو بخواد بسازه ؛ تمام عادتای خوبی که داشته ...

دقیقا منم بارها بعد از شکستن سر پا شدم ولی یه جا کم آوردم و کامل شکستم الان دوباره دارم خرده ریزه هامو جمع میکنم و تلاش میکنم بشم من قبلی و بهتر از اون هنوز اول راهم امیدوارم از پسش بربیام

دقیقا منم بارها بعد از شکستن سر پا شدم ولی یه جا کم آوردم و کامل شکستم الان دوباره دارم خرده ریزه ها ...

حتما میتونی .از اونی که شروع نکرده خیلی جلوتری.نصف راه رو رفتی 💪

تو قطعا میتونی دوستم. از عادت های خوبت بهمون بگو 

ساعت های خوابم تنظیم شده 

کارای خونه رو میتونم به موقع انجام بدم دیگه خونه شلوغ نمیشه ؛آشپزی رو سریع کردم چون یه سری مواد از قبل آماده میکنم تو وقتم صرفه جویی میشه 

روتین پوستیم فیکس انجام میدم 

وقت  کتاب آزادم که ۱ ساعته حداقل فیکس شده ؛ولی مشکل الان اهمال کاری تو درس و دانشگاه و کارمه☹

دقیقا منم بارها بعد از شکستن سر پا شدم ولی یه جا کم آوردم و کامل شکستم الان دوباره دارم خرده ریزه ها ...

حتما میتونی ؛مطمئن باش روزنه های امید الکی نیست ؛اوایلش شاید باز تند تند هوا ابری بشه ولی کم کم همه چیز درست میشه ؛ تنها کلیدش فقط سمج بودنه ؛ حتی اگر کم شده کاری بکنه آدم ولی بیخیال نشه