2777
2789

من چندماه دیگ بچم به دنیا میاد و الانم فیزیک قبول شدم و برای اولین بار میرم دانشگاه ۲۰ سالمه..

ولی میگن تو رشته های علوم پایه هیچی نمیشن..

برای همین تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم سال ۱۴۰۴..یعنی دو سال دیگ..

گفتم فیزیک دبیرستانمو با دانشگاه رفتن تقویت کنم و درکنارش شیمی رو هم بخونم حسابی..امسال.

و سال بعد زیست و ریاضی و مجدد مرور فیزیک و شیمی..

به نظرتون فکر خوبیه؟ اخه بدجوری به پزشکی و پیرا علاقه دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچت دنیا اومد کجا میخوای بزاریش بری دانشگاه ؟ 

یه سال نیست که ‌ چند ساله ‌ . شب و روز 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

درسای دانشگاه خیلی سخت تر از دبیرستانن اگه صرفا برا تقویت میخای بری نرو بنظرم تو خونه همون دبیرستانو بخون

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

بعد اینکه گلم شما زایمان کنی انشالله حالا تا شیش ماه اصلا توانایی درس خوندن نداری چه روحی چه جسمی بچه شب بیداری و دکتر رفتن و لینجور رفت و آمدا رو داره برنامه اتو بعد از یک سالگی بچه بذار به نظرم

بنظرم بذار بچه دنيا بياد بعد برو دانشگاه

تازه اين رشته رو هم نميخاي

فيزيك رو خودت بخوني تقويت ميشه نياز ب دانشگاه رفتن نداره 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
هر جوری فکر میکنم با ماه های آخر بارداری و تا یکسالگی بچه نمیشه رفت دانشگاه

قصد دارم به شیرخشک عادتش بدم نمیدونم چرا ولی حس بدی دارم از ازدواجم از بچه دار شدنم.. هیچکدومشون‌انگار به اندازه درس ارزش ندارن😭

همون فیزیک رو ادامه بده معلم فیزیک خصوصی از پزشکی بیشتر داره معلم فیزیک کنکور ما ۷  ۸تا ماشین و چنتا خونه و مرغداری و پرورش ماهی چنتا باغ بزرگ انقد چیزا داشت حالا من همه رو نمیدونم تا جایی که امارشو درآوردیم با بچها خودشو شوهرش هردو فیزیک خونده بودن الان میلیاردرن

در حال انتظار...