2777
2789
عنوان

قهر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2229 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان اگه قهر میکنین که باز برگردین اخه چرا قهر میکنین؟؟اصن نباید قهر کرد اشتباهه همه دورو بریها با خبر میشن از مشکلتون دشمن شاد میشید و اصلا بنظرم خود زن تحقیر میشه چون دوباره باید برگرده🤦🏼‍♀️

امروز یه کلیپی تو اینستا دیدم،میگفت توی ظرف شیشه ایی در دار،یه کاغذ بردارین،مشخصات طرفتون رو بنویسید ...

ببخشین این برای چی خوبه؟

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 
سر چی اومدی قهر منم دو ماهه خونه پدرمم

هزنگی تماسی ندارین

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
امروز یه کلیپی تو اینستا دیدم،میگفت توی ظرف شیشه ایی در دار،یه کاغذ بردارین،مشخصات طرفتون رو بنویسید ...

من ۳۲ سالمه  مجر د 

میشه این کار به اسم کسی کنم ب این نیت ک بیاد خواستگاریم ؟؟؟

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
ببخشین این برای چی خوبه؟

برای اینکه طرف برگرده

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
من ۳۲ سالمه  مجر د  میشه این کار به اسم کسی کنم ب این نیت ک بیاد خواستگاریم ؟؟؟

نمیدونم،زده بود غرورش رو زیر پا میزاره و میاد سمتتون

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
دوستان اگه قهر میکنین که باز برگردین اخه چرا قهر میکنین؟؟اصن نباید قهر کرد اشتباهه همه دورو بریها با ...

اره واقعا 

من پارسال یکماه خونه پدرم بودم 

جاریم خوشحال بود هرشب ب شوهرم میگفته نمیری دنبالش؟میخای بیام اشتیتون بدم؟ حالا خودش با شوهرش هزار مشکل داره ها 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد