2777
2789

عقدی یا عروسی 

من ک هر کاری کردم نیومد خودشم قهر

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم ولی اول تو باید پیش قدم بشی تا یچیزی بدی بخوره بعد خودش جذبت میشه

حتما جیش بریزه تو چای

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
سوره طلاق رو بخون به نیت آشتی کردنتون مثلا 3تا بخون بگو یدونش رو امانت نگه میدارم انشالله آشتی کردین ...

یی دوتا بخونیم  .یکیش بزاریم امانت 

امروز یه کلیپی تو اینستا دیدم،میگفت توی ظرف شیشه ایی در دار،یه کاغذ بردارین،مشخصات طرفتون رو بنویسید اسم و فامیل،بعد تاریخ تولد،نام مادر،کاغذ بندازین تو ظرف،چند تکه یخ بندازین روش،بعد رو یخ ها دارچین بریزین،بعد در ظرف رو ببندین، بزارین یه گوشه خونه،کسی نبینه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
۷ ساله ازدواج کردم یه دختر ۶ ساله دارم پیش منه و یه پسر یک ساله دارم که ندادش بیارمش

بم برا پسر یک سالت اخه پیش کیه . بهونه نمیکنه . خودت تو دلت چ خبره

بم برا پسر یک سالت اخه پیش کیه . بهونه نمیکنه . خودت تو دلت چ خبره

حالم داغونه، خدا از سر تقصیر مادرشوهرم و خانواده شوهرم نگذره، همش تقصیر اوناس، انقد که دو به هم زنی کردن

حالم داغونه، خدا از سر تقصیر مادرشوهرم و خانواده شوهرم نگذره، همش تقصیر اوناس، انقد که دو به هم زنی ...

اخی چقد درکت میکنم . فتنه ریختن 

سوره کوثر همیشه ۹ بار بخون به نیت دور شدن دشمنا 

سوره فلق و ناس 

حیله گری میکنن برا زندگیت مدام بگو افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

بزن گوگل خودش تلفظش میارع