۶ روز مادرم بیمارستان بستریه شب و روز نداریم طفلی افتاده رو تخت بیمارستان نمیتونه تکون بخوره حتی نمیتونه یه دسمال کاغذی دسش بگیره دهن و دماغش و تمیز کنه یه چیزهای وحشتناکی تو این ۶ روز دیدم که زندگی سگ به اون زنده بودن شرف داره ای خداااا امروز از خدا خواستم شفا نمیدی زجرم نده این بیمارها رو😔😔😔😔هر روز برای مادرم ۷۰ تا حمد میخونم خدایا شفای مادرم و تمام مریضا رو بده😔😔😔😔😔یچه ها قدر سلامتی تون و بدونید و خدا رو شکر کنید سلامتی خودتون پدر و مادرتون حتی اگه بی پول ترین آدم روی کره زمین هم هستید ولی اگه سلامت هستید به همه دنیا می ارزه
آره واقعا اینکه میگن سلامتی بالاترین ثروته حق ترین جملس
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همینطوره.الان که یه ماهه دربدره مطب دکترا شدم میفهمم
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم