2777
2789
عنوان

بچه های تهران میاایید لطفااااا

79 بازدید | 7 پست

بچه ها از ترمینال جنوب میخوام با مترو برم بیمارستان اطهری که توی خیابان مطهری هست 

کسی میدونه کدوم خط سوار بشم؟

با نقشه مترو متوجه نشدم 

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ترمینال جنوب سوار مترو شو به سمت تجریش. ایستگاه مفتح پیاده شو

یه دنیا ممنون لازم نیست خط عوض کنم؟

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."

همون مترو ترمینال جنوب سوار شو بسمت تجریش 

ایستگاه مفتح پیاده شو. یکم پیاده بری میرسی به اطهری

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
همون مترو ترمینال جنوب سوار شو بسمت تجریش  ایستگاه مفتح پیاده شو. یکم پیاده بری میرسی به اطهری

خدا خیرت بده 

خواهش میکنم، نه لازم نیست. پیاده از مترو تا کلینیک هم حدودا ۱۵ دقیقه‌س. بپرسید راهنماییتون میکنن

ممنونم خیلی لطف کردین عزیزم