2777
2789
عنوان

اعتیاد

142 بازدید | 24 پست

روشی هست ک‌ بشه تشخیص داد یکی معتاده یا نه.

همسرم خیلی اخلاقش عوض شده یهو میزنه زیر گریه یهو میگه برو طلاق بگیر .خودشم خیلی لاااغر شده حس میکنم معتاده 

خیلی عوض شده دلمم میسوزه هم برا اون هم خودمو بچم

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
از کجا میدونی از اعتیاده؟!خدایی نکرده مریضی چیزی نباشه

نمیدونم.حق با شماس شایدم مریضه ولی خب راهش این نیست که مثل آدم بیاد بگه 

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فکر کنم تازه معتاد شده. شما کدوم شهرید؟ اگه اولاشه راحت راحت میتونه ترک کنه اگه پیش دکتر خوب برید. بهش روحیه بدید بگو من همیشه کنارتم. هر مشکلی داشته باشی کمکت میکنم حلش کنی. نگران نباش. بعد هم اگه تهرانی بگو دکتر خوب معرفی کنم

علائم بیماری که نداره؟ خدایی نکرده بدنش ضعیف نشده که دور از جون دور از جون ایدز گرفته باشه

نمیدونم.حق با شماس شایدم مریضه ولی خب راهش این نیست که مثل آدم بیاد بگه 

بنظرم بشین با آرامش باهاش حرف بزن یا از در محبت اگر نشد از در تهدید ولی خب یکاری کن حرف بزنه

فکر کنم تازه معتاد شده. شما کدوم شهرید؟ اگه اولاشه راحت راحت میتونه ترک کنه اگه پیش دکتر خوب برید. ب ...

هشتگردم.نمیدونم حس میکنم اولشه خیلی میره تو دستشویی تا 15دقیقه نمیاد خونه .خیلی ام بدنش ضعیفو لاغر شده .خانوادم ک میگن معتاد شده خودمم خیلی میترسم از اعتیاد چون بابامم اعتیاد ب شیشه داره میگه شوهرت تریاک میکشه حالا نمیدونم راست میگه یا دروغ

ببین اعتیاد یکسری علائم داره  شایع ترینش خواب الودگیه لب سیاه رنگ حالت خماری دارن

همشو داره خیلی ام گریه میکنه

هشتگردم.نمیدونم حس میکنم اولشه خیلی میره تو دستشویی تا 15دقیقه نمیاد خونه .خیلی ام بدنش ضعیفو لاغر ش ...

عزیزم شنبه اول صبح زنگ بزن بیمارستان روانپزشکی رضاعی از دکتر نجف طهماسبی وقت بگیر. عصر به بهونه اینکه مریضی باید بری دکتر ببرش اونجا. بالاشهره جاش اما متخصصه

عزیزم شنبه اول صبح زنگ بزن بیمارستان روانپزشکی رضاعی از دکتر نجف طهماسبی وقت بگیر. عصر به بهونه اینک ...

تهران؟

ب چشماش نگاه کن مخصوصا مردمک چشم بعد از مصرف حالت عادی خودش رو از دست میده چشما ی طور خاصی میشن خیلی ...

اصلا تو چشام نگا نمیکنه فقط گریه میکنه چشاشو سفت میگیره و فقط حرفشم اینه برو طلاق بگیر