2777
2789
عنوان

بهترین رژیمی که تا حالا گرفتم

191 بازدید | 8 پست

من تا حالا کلی آپ استفاده کردم مانکن،فیبو،کرفس ولی بهترین رژیمی که تا حالا گرفتم از برنامه زیره بود خیلی خیلی خوب جواب داد روم تونستم تو سه ماه حدود نه کیلو کم کنم اونم بدون هیچ محدودیت و سختی خیلی خوب بود حتما توصیه میکنم نصبش کنید

اینم کدش که بعد دانلود اگه خواستین رژیم بگیرید ده درصد تخ فی ف میده بچها بخاطر  این پست نذاشتما خواستیم اصن نزنیدش ولی حتما از برنامه استفاده کنید خ خوب نتیجه میده
کد QH2226 
دانلود از 👈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کالری شماره دیگه ،نسبت به بقیه چه مزیتی داشت؟

من ازش رژیم گرفتم رژیمش خیلی خوب بود ثلا میگه چقدر غذا بخوری دیگه لازم نیست جدا جدا بنویسی مانکنم خوبه ولی اون برنامه غذایی نمیده

من ازش رژیم گرفتم رژیمش خیلی خوب بود ثلا میگه چقدر غذا بخوری دیگه لازم نیست جدا جدا بنویسی مانکنم خو ...

هزینه چقدرازت گرفت

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

گروه خودتونه هرکسی دوست دارید اضافه کنید

لینک  اینجا می گذارم هر کسی دوست دارید اضافه کنید

سلام.
یک گروه تلگرام برای کاهش وزن بصورتی رقابتی ایجاد کردیم که کالری و فعالیت روزانه گزارش کنیم.....هرکسی با رژیم متناسب خودش...فقط گزارش کالری و موادغذایی و فعالیت و نکات و پیشنهادات هست....به کسی رژیم داده نمیشه...هرکسی رژیم خودش داره....فقط برای انگیزه و رقابت

لینکش می گذارم دوستان خواستند به دوستان گروه اضافه بشن

https://t.me/+vMk3ZUir38k4MDg8