2777
2789
عنوان

میخوام از خونه بزارم برم .

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط همینو بگم بهت افتخار میکنم که با این شرایط بازم ناامید نشدی و تلاش کردی و قبول شدی😘حتما بروو دانشگاه .این زندگی توعه و براش تلاش کردی جنگیدی چرا باید پدرت مانعت بشه 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!

بهترین تصمیم رو گرفتی 

تو یاد گرفتی با سختی بجنگی ، یادگرفتی تلاش کنی و با شرایطکنار بیای ، پس الانم واسه موفق شدنت بجنگ و کار کن و درس بخون 

فقط مواظب خودتم باش چون مستقل شدن توی شرایط و سن تو یکم ممکنه آدمارو به اشتباه  بندازه 

.

sssssaaaarrrraaaaa@

@ssssssaaaaaarrrraaaa  

@دوست،دارم_ ‍ 

@asal2000  

any0123‍ 

@tarriistar  

خانم های عزیز و مهربون🥰🥰🥰

ببخشید ک تاپیک زدم و خودم متواری شدم ، حالم بد شد . 

ولی وظیفم بود بایت همراهی و کمک و مهربونیتون ازتون تشکر کنم 

شاید حرفاتون کوتاه و ساده بود اما من انقدر تحت فشارم و دلنازک شدم و ترسیدم ، خیلییی نیاز ب شنیدن حتی دلداریاس معمولس و بدیسهات هستم ، چ برسه ب مهربونی هاتون 🌹🌹🌹

ارزو میکنم تو زندگیتون هیچوقت احساس بی پناهی و ترس نکنید .

نگران نباش عزیزم

خوبی زندگی اینه که همه چی میگذره بالاخره و یه روزی حتی به درداتم میخندی. سعی کن عجولانه و در عصبانیت تصمیم نگیری. آروم باش و منطقی تصمیم بگیر. فرار از خونه که نه ولی اگه میخوای بری خوابگاه تا کمتر ببینی پدرتو برو. راضیشون کن برو دانشگاه سعی کن مستقل شی