2777
2789
عنوان

میخوام از خونه بزارم برم .

437 بازدید | 33 پست

تورو خداااا راهنماییم کنین دلدارسم بدین دعوام کنین  تجربه ایددعرسد بگین کمکم کنید فقط 

همیشه تنها بودم 

ینی ب عنوان ی بچه تو خانواده تنها بودم .

باید تکیه گاه و همدم مادرم میشدم از دست کثافتا و حماقتای پدرم😐 

من خوشم نمیاد الان کلی ناله کنم بگم اره چقدر کتک خوردم چقدر تحقیر شدم چقدر محدود شدم چقققققدر بدیختی دیدم ، بگم ک ژندگی تو ی خانواده با ی پدر زن باره خسیس بددهن دست بزن دار شکاک ینی چی ، بگم ک درس خوندن همزمان با کار کردن ینی چی . بگم خدارو شاهد میگیرم یوقتایی پول اتوبوس مدرسه ک اونموقع  ۷۵۰ تومن بود نداشتم پیاده میرفتم دوساعت تو راه بودم تو سرمای زمستون ینی چی ، بگم ک دوسال سوم و چهارم ایتداییم کاپشن نداشتم بپوشم حتی میرفتم مدرسه ینی چی....

ولی میخوام بگم خسته ام .

خیلی خسته ام

میخوام تموم کنم این وضعو منتها ب روش سالم 

میخوام منم زندگی کنم خب ۲۱سالم شد 

من برا اینکه الان روان شناسی دانشگاه دولتی قبول بشم ، کلییییی جون کندم سه سال کار کردم و درس خوندن تو بدتریییین شرایط یدون هیچ ارامش و اسایشی با مریضی جسمی و روحی جنگیدم با پدری ک نمیزاشت درس بحونه جنگیدم 

حالا ک تلاشام نتیجه داده بابام میخواد نژاره برم .

منم میخوام بزارم برم دانشگاه 

کار میکنم بازم ، یسال فوقش بابام جوابمو نمیده ، بعدش ک اشتی میکنه بلاخره . 

خوابگاه دانشگاه دولتی و غذاشم ک ارزونه .

فاصله اشم با شهرمون ۳ ساعته . 

توروخدا راهنماییم کنین یچیژی بگین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که تا اینجا خوب پیش رفتی بجای اینکه بگی خسته شدم وبه خودت انرژی منفی بدی بگو من بهترین چیزها رو بدست میارم قطعا همین که میدونی  چی میخوای یعنی 50 درصد قضیه رو طی کردی به خدا توکل کن که بالاتر از خدا کسی نیست

ولی میخوام بگم خسته ام . خیلی خسته ام میخوام تموم کنم این وضعو منتها ب روش سالم  میخوام منم ...

در ھر صورتی حتما برو ٹبت نام کن ۔

باباتم یہ واسطہ ای بفرست باھاش صحبت کنہ راضیش کنید 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

چقدرم دلم واسه دخترای سرزمینم میسوزه 

به حرف پدرت گوش نده حتما حتما دانشگاه برو 

سنت کم نیست واسه زندگیت خودت تصمیم بگیر 

دلو بزن به دریا قوی با پشتکار برو دنبال ارزوهات برو زندگی کن فقط بدون خیلی راه سختی در پیش داری 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱