بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوره ها به درد نمیخوره،جز اینکه پارتی داشته باشی یا که خیلی فعال و اینا باشی و خودت دنبال کار بگردی، ...
من خیلی تحقیق کردم مدرکش حتی از مدرک دانشگاه آزاد معتبر تره دوره بلند مدت آزمایشگاه یا سونوگرافیشو میخوام برم چون دوره بلند مدتش هم اعتبار مدرکش بیشتره هم بعدش میتونی تو دانشگاه ادامه تحصیل بدی
من که از چند نفر پرسیدم گفتن تونستیم بریم سرکار با مدرکش یا حتی مهاجرت کنیم دوره کوتاه مدتش سه ماهه ...
خودت نیاز به نیرو داشته باشی کسی که سه ماه دوره دیده انتخاب میکنی یا کسی که چهارسال درس خونده و طرح گذرونده و نظام پرستاری یا نظام مامایی داره؟اینا کلک پوله دیگه خودت میدونی
کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
من که از چند نفر پرسیدم گفتن تونستیم بریم سرکار با مدرکش یا حتی مهاجرت کنیم دوره کوتاه مدتش سه ماهه ...
ریسکه برام واقعا،من سال اولم بود کنکور دادم بعدم همه را دولتی زدم با خودم میگم شاید سال آینده آزاد بزنم چیزی بیارم ولی نمیدونم قراره چی بشه مغزم هنگه هنگگگ
میدونی مهاجرت قضیش فرق داره ولی سر کار رفتن من دیدم استخدامی میزنه دانشجو،اگه مطمئنی که ثبت نام کن ان شاءالله موفق بشی از ته دلم میگم ولی خب از خودشونم حتما بپرس از مشاور هم بپرس
ریسکه برام واقعا،من سال اولم بود کنکور دادم بعدم همه را دولتی زدم با خودم میگم شاید سال آینده آزاد ب ...
پارسال با رتبه ۱۲۰۰۰ تو حتی قبولی پزشکی داشتیم تو باید همین امسالم قبول میشدی عزیزم ولی معلوم نیست سال به سال دارن چیکار میکنن من که خودم به هیچ وجه نمیخوام پشت کنکور بمونم