2777
2789

من امسال کنکور دادم با اینکه تمام خودمو واسه درس گذاشتم اما چیزی که میخواستم قبول نشدم 

تحقیق کردم مثل اینکه یه سری دوره های تکنسین آزمایشگاه یا سونوگرافی و... وجود داره کسی اطلاعاتی راجبشون داره؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوره ها به درد نمیخوره،جز اینکه پارتی داشته باشی یا که خیلی فعال و اینا باشی و خودت دنبال کار بگردی، ...

من خیلی تحقیق کردم مدرکش حتی از مدرک دانشگاه آزاد معتبر تره دوره بلند مدت آزمایشگاه یا سونوگرافیشو میخوام برم چون دوره بلند مدتش هم اعتبار مدرکش بیشتره هم بعدش میتونی تو دانشگاه ادامه تحصیل بدی

من خیلی تحقیق کردم مدرکش حتی از مدرک دانشگاه آزاد معتبر تره دوره بلند مدت آزمایشگاه یا سونوگرافیشو م ...

چند وقت طول میکشه؟ اره معتبره اما برا اینکه سر کار بشه رفت برا اجیم که به درد نخورد

چند وقت طول میکشه؟ اره معتبره اما برا اینکه سر کار بشه رفت برا اجیم که به درد نخورد

من که از چند نفر پرسیدم گفتن تونستیم بریم سرکار با مدرکش یا حتی مهاجرت کنیم

دوره کوتاه مدتش سه ماهه اما بلند مدتش مثل دانشگاه تا چهار سال طول میکشه

من که از چند نفر پرسیدم گفتن تونستیم بریم سرکار با مدرکش یا حتی مهاجرت کنیم دوره کوتاه مدتش سه ماهه ...

خودت نیاز به نیرو داشته باشی کسی که سه ماه دوره دیده انتخاب میکنی یا کسی که چهارسال درس خونده و طرح گذرونده و نظام پرستاری یا نظام مامایی داره؟اینا کلک پوله دیگه خودت میدونی

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
من که از چند نفر پرسیدم گفتن تونستیم بریم سرکار با مدرکش یا حتی مهاجرت کنیم دوره کوتاه مدتش سه ماهه ...

ریسکه برام واقعا،من سال اولم بود کنکور دادم بعدم همه را دولتی زدم با خودم میگم شاید سال آینده آزاد بزنم چیزی بیارم ولی نمی‌دونم قراره چی بشه مغزم هنگه هنگگگ

کودوم شهری؟من اصفهانم هر چی زدم دوره هاشو از سال های پیش رو میاره

من شیرازم میتونی بری تو سایت جهاد دانشگاهی شهرتون یا حضوری بری اونجا دیگه کامل همه چیزو بهت میگن

میدونی مهاجرت قضیش فرق داره ولی سر کار رفتن من دیدم استخدامی میزنه دانشجو،اگه مطمئنی که ثبت نام کن ان شاءالله موفق بشی از ته دلم میگم ولی خب از خودشونم حتما بپرس از مشاور هم بپرس

من شیرازم میتونی بری تو سایت جهاد دانشگاهی شهرتون یا حضوری بری اونجا دیگه کامل همه چیزو بهت میگن

بازم خوبه فعاله،شهر منکه فعال نی جز اینکه حضوری برم چون میخواستم دوره هلال احمرشو برم فعال نبود😒🤦🏼‍♀️

ریسکه برام واقعا،من سال اولم بود کنکور دادم بعدم همه را دولتی زدم با خودم میگم شاید سال آینده آزاد ب ...

پارسال با رتبه ۱۲۰۰۰ تو حتی قبولی پزشکی داشتیم تو باید همین امسالم قبول میشدی عزیزم ولی معلوم نیست سال به سال دارن چیکار میکنن من که خودم به هیچ وجه نمیخوام پشت کنکور بمونم 

میدونی مهاجرت قضیش فرق داره ولی سر کار رفتن من دیدم استخدامی میزنه دانشجو،اگه مطمئنی که ثبت نام کن ا ...

مرسی

عزیزم من از ثبت نامش مطمئنم ولی بازم دارم تحقیق میکنم