2777
2789
عنوان

خدایا من چ بدی کردم ک حقم اینه

454 بازدید | 28 پست

یه برادر شوهر۱۳ساله دارم ک بخاطر سرما و فاصله از روستاشون برای مدرسه اومده پیش من.منم گفتم خانواده شوهرم خیلی بدردمون میخورن عیبی نداره..شوهرم خیلی دلش میخاست منم گفتم طوری نیست..الان مثل سگ پشیمونم..تازه ۱ونیم ساله ازدواج کردم خونمم کوچیکه راحت نیستم این بچه ام خیلی بی نظمه ۲هفتس اومده قالیام کثیف شدن یا خونم آپارتمانیه میره دم در تخمه میریزه..یا خطش رو گوشیمه میره پیامامو میخونه..چ غلطی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباط،گرفتن و کنترل و تربیت یه نوجوون واقعا کار مشکلیه مگه اینکه عالی تربیت شده باشه که خوب کم پیش میاد ابدا نباید زیربار میرفتی 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
بابا خوب از اول بهش رو دادی نباید گوشیت رو میدادی از اولش هم باید قانون میذاشتی

برای منم عجیب بود گوشیش بهش داده😐😐😐😐

"اگه دلت بزرگه امضامو بخون"🌱هر کس از ته دل حق الناس هایی که دیگران در حقش دارن ببخشه ریپلای کنه و بهم بگه براش 100 صلوات میفرستم به نیت خوشنودی و سلامتی امام زمان🤍🕊خدابزرگتر ازمشکلی که تو ناراحتشی...میشنود اگر صدایش کنی هوالسمیع...

بدی نکردی بی عقلی کردی ! خانواده اش خوبن ک در حد توانت جبران کن آخه کدوم آدم عاقلی ی نامحرم رو میاره تو خونه باهاش زندگی کنه! شوهرت دوس داشت ک براش خانواده اش پانسیون بگیرن یا خونه اجاره کنن