2777
2789
عنوان

خیانت مرد متاهل

823 بازدید | 32 پست

به نظرتون مردی که با زنهای زیادی رابطه داره زنش رو دوس داره؟

دو تا هم بچه داره، میدونم که زنشم دوستش داره

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند ،.                                     زنده اندیشان به زیبایی رسند                                   

خیر اگر دوست داشت به وجود زنش قانع بود و سعی نمیکرد زنش و با زن های اطرافش مقایسه کنه و هرکی رو انگولک کنه

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم معنی دوست داشتن این نیست که شما فکر میکنی ایشون یک مرد هرزه که نمیتونه خودشو نگه داره

منم فکر میکنم که علاقه ای نداره به همسرش

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند ،.                                     زنده اندیشان به زیبایی رسند                                   
دلیل به دوست‌داشتن زن نیس. هزاران دلیل داره. روحی-روانی ذاتی کمبود شرایط ایجاد شده و و و... 

یعنی چی 

هرمردی روحی حالش خوب نبود با خیانت حالش خوب میشه 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱