2777
2789

دختر خالم با یه پسری سه سال دوست خودمون تو یکی از روستا های یاسوج هستیم پسر ساکن مشهد چارسال از دختر خالم کوچیکتره بعد چارسال خانوادش راضی کرد تا اومد خواستگاری دختر خالم... پسر ۲۸ دختر خالم ۳۲ سالش 

دختر خالم جریان تعریف کرد برام ولی ازم نظر نخواست حس میکنم کارش خیلی اشتباه چون پسر تو یه شرکت نصب تابلو هست وخونه و ماشین و هیچی نداره خانوادشم اصلا نمیتونن حمایتش کنن به نظر شما اضطراب من برای ایشون بی مورد هست یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ سال کوچیکتره خونه و ماشین و هیچیم نداره 

چی بگم والا

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بی مورده عزیزم.چون به شما ربطی نداره خودش و خانوادش میدونن

اره به نظر خودمم به من ارتباطی نداره ولی خوب به عنوان یک انسان حس میکنم عشق چشمش رو کور کرده وگرنه تو این سن یه ادم عاقل اینکار نمیکنه وگرنه به خودش هیچی نگفتم فقط گفتم مبارکت باشه خوشبخت بشی

اره به نظر خودمم به من ارتباطی نداره ولی خوب به عنوان یک انسان حس میکنم عشق چشمش رو کور کرده وگرنه ت ...

انشاالله بهترین ها نصیب خودت بشه.ازدواج چیزعجیبیه عقلانی ازدواجش درست نیست ولی یه وقت میبینی ازهمه خوشبخت ترمیشه چون قابل پیش بینی نیست

بنظرم حق با شماست ولی اصلا دخالت نکن هرکس صلاح زندگی خودشو داره

عمرا کاری بهش ندارم فقط براش ارزوی خوشبختی میکنم فقط خواستم بدونم ایا بقیه هم این ازدواج رو مشکل دار میبینن یا من خیلی بدبینم

انشاالله بهترین ها نصیب خودت بشه.ازدواج چیزعجیبیه عقلانی ازدواجش درست نیست ولی یه وقت میبینی ازهمه خ ...

من خودم ازدواج کردم یه دختر هم دارم شاید به خاطر تجربیاتی که دارم حس میکنم کارش اشتباه