2777
2789

بگین طور خدا پسر خواهرم این دوتا رو قبول شده مونده چکار کنه خودش فرهنگیان دوست داره اما خوب حقوقش کمه که واسع مرد

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

حقوق آزاد استثنائی خیلی سخت هرکسی توانایی نداره

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوقش کمه ساعت کاریشم کمه خب🤔

خوب واسه یک مرد که بخواد یک زندگی رو اداره کنه خیلی کمه رشته حقوقم که میگن  اشباع شده نمیدونیم چکار کنیم

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

حقوق خوبه. اگه استعدادش را داره بره حقوق. 

باید درس بخونه. آزمون دفتر خانه شرکت کنه. 

یا آزمون وکالت . جناب وکیل. 

ولی دفترخونه خوبه. میشه سردفتردار... بریم پیشش کارهای سند و نقل و انتقال ملک و.... انجام بدیم... آزمون هاش خیلی خیلییی سخته. 

اشباع شده.... 

فرهنگیان هم خوبه. یک شغل بی سر و صدا.. آروم.. 

خوب واسه یک مرد که بخواد یک زندگی رو اداره کنه خیلی کمه رشته حقوقم که میگن  اشباع شده نمیدونیم ...

حتماً بره فرهنگیان. بعدأ برای بعد ظهرش می‌تونه کار پیدا کنه. مثلاً مربی کودکان اتیسم یا کلأ کم توان بشه

اینقدر وکیل زیاد شده باور کن اشباح شده 

خب از این زاویه نگاه کن ک میتونه شغل دوم داشته باشه چون تایم کاری معلم کمه

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟