2777
2789
عنوان

استشنایی فرهنگیان بهترن یا حقوق دانشگاه ازاد

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 55 پست
اینقدر وکیل زیاد شده باور کن اشباح شده  خب از این زاویه نگاه کن ک میتونه شغل دوم داشته باشه چو ...

طفلی خودشم همینو میگه اما خواهرم میگه فقط برو حقوق

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلی خودشم همینو میگه اما خواهرم میگه فقط برو حقوق

الان با لیسانس حقوق واقعلا هیچی نمیشی باید حتما فوق هم بگیری تازه اونم بگیری فک کردی کار ریخته بعد باید بری آزمون وکالت بدی ک خودش ب بدبختی بعد تا دفتر بزنی و سر زبونا بیپفتی اوووو ‌.. 

اما خب معلمی اینطور نیست از همون اول بیمه حقوق وامم میدن استخدامی رسمی با تایم کار کم تابستون تعطیل به نظرم اشتباه می‌کنه بره حقوق

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
اره اینو میدونه اما خواهرم میگه تا اخر عمر باید با یک حقوق لخور نمیر زندگی کنی

کدوم بخور نمیر. الان خواهر شوهر من با لیسانس معلمه حقوقش فرق چندانی با شوهرم که با فوق لیسانس کارمند دولته ندارن. تازه شوهر من آنقدر دیر میاد که جون کار دوم ندارد. خواهرتون داره اشتباه بزرگی می‌کنه. الان بازار کار خیلی مهمه

الان با لیسانس حقوق واقعلا هیچی نمیشی باید حتما فوق هم بگیری تازه اونم بگیری فک کردی کار ریخته بعد ب ...

جدی یعنی اینقدر مراحل داره

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

صد در صد فرهنگیان...

از حقوق تا بخواد به درآمد بالا برسه همه ی موهاش سفید شده.

اما با فرهنگیان سریع به درآمد میرسه و از طرفی ساعت کاری پایینی دارن و در کنارش خیلی راحت می‌تونه شغل دوم داشته باشه.

جاری مثل رود🌱💛🧡