2777
2789
عنوان

قورمه سبزی با مرغ

360 بازدید | 20 پست

سلام خانوما خسته نباشید 

ببخشید من تاحالا قورمه سبزی درست نکردم کسی بلده به من یاد بده؟🥲چون از طعم گوشت بدم میاد میخام با سینه مرغ درست کنم لطفاً اگه کسی بلده بهم بگه مرسی❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرمنده من فقط با گوشت قرمز درست کردم .ی جا با مرغ درست کرده بودن مورد پسند من نبود

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

پیاز ریز خرد کن سرخ کن بعد زردچوبه ونمک بزن وسینه مرغم خورشتی خرد کن بریز بزار قشنگ سرخ شه سبزی قورمتم اضافه کن بزار کمی سرخ شه خوب تفت بده ودراخر لوبیایی که ازقبل خیس کردی بریز چون داری با مرغ میپزی لوبیاتو نیم پز کن بریز که با مرغ بپزی ابشم که به اندازه بریز نیم ساعت اخرم ابلیمو بریز 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

پیاز ریز خرد کن سرخ کن بعد زردچوبه ونمک بزن وسینه مرغم خورشتی خرد کن بریز بزار قشنگ سرخ شه سبزی قورم ...

عالی توضیح داد این دوستمون 

من آخرش یه قاشق چای خوری رب انار هم میزنم واسه خورشت سه یا چهار نفره

پیاز ریز خرد کن سرخ کن بعد زردچوبه ونمک بزن وسینه مرغم خورشتی خرد کن بریز بزار قشنگ سرخ شه سبزی قورم ...

میشه روغن بندازه ینی خیلی دوست دارم غذام‌ روغن بندازه🥰😂

عالی توضیح داد این دوستمون  من آخرش یه قاشق چای خوری رب انار هم میزنم واسه خورشت سه یا چهار نف ...

اره منم دوست دارم ولی خوب سلیقه ای گفتم شاید اسی طعمش نپسنده برا بار اول ساده وروند طبیعی شو بپزه تا الگوش دستش بیاد

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن