2777
2789
عنوان

درمورد خوابگاه و دانشگاه اهواز

| مشاهده متن کامل بحث + 3738 بازدید | 29 پست
مطمعنی میخوای میکروبیولوژی بخونی من تو همون دانشکده ژنتیک خوندم ولی باهاش بجایی نرسیدم فقط شاید برا ...

نه نمیخوام بخونم.من فقط میخوام در حد مثلا یک ماه برم. برای کنکور مجدد میخوام بخونم چون اینو به هیچ عنوان نمیرم.اما بخاطر حرف بقیه مجبورم نمیدونمم چکار کنم 💔. الکی درومدم گفتم علوم ازمایشگاه اهواز اوردم و الان مثل چی توش موندم که دروغ گفتم . نمیدونمم چکار کنم

دانشگاه یاسوج قبولیش راحتتر از اهوازه که

خو تعجب من از همینه.در بدترین حالت من باید بهداشت شهر خودمون میاوردم اما هیچ کدوم از پیراهارو قبول نشدم.رتبه‌م ۲۰هزاره.واقعا میکرو اومدع خیلی بد شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیخوام بخونم.من فقط میخوام در حد مثلا یک ماه برم. برای کنکور مجدد میخوام بخونم چون اینو به هیچ ع ...

بخاطر حرف مردم خودتو عذاب نده 

مگه محروم از کنکور نشدی 

حالا بگو علوم آزمایشگاهی رو نمیرم فعلا

سرنوشت بد نوشت ...
مهمان بگیر یاسوج درستو بخون اما باید پول بدی که نمیارزه برا این رشته  آزاد پرستاری مامایی چیزی ...

ازاد اصلا انتخاب رشته نکردم 

من با رتبه‌م باید روزانه یه پیرا چیزی قبول میشدم حداقل نمیدونم چرا اینطوری شده🥺💔

بخاطر حرف مردم خودتو عذاب نده  مگه محروم از کنکور نشدی  حالا بگو علوم آزمایشگاهی رو نمیر ...

محروم نمیکنن دیگه 

میگم نمیخوام برم دانشگاهش خوب نیست 

راهش دوره 

اما یکی از خاله‌هام میگه برو کع بقیه فامیل خوشحال نشن بگن هیچی قبول نشدی 

حتی میگه خودم میبرم ثبت نامت میکنم

اما نمیدونه میکروبیولوژی اوردم 

من میخواستم شهر دیگه چیزی بیاد خوابگاه خوب باشه برم اونجا برای کنکور بخونم

وقتی تعداد ادمای هر اتاق زیاد باشه حتی نمیتونم خودم اونجارو تحمل کنم دیگه چه برسه به برای کنکور خوندن. 

نمیدونم بخدا چکار کنم 

اگر نرم همه میگن این هیچی قبول نشده دروغ گفته 

اگرم بخوام برای یه مدت کوتاه هم برم باز از کنکورم عقب میمونم و تحمل اونجا برام سخته 

نمیدونم چه کنم💔🥺😞

من ده سال پیش با ۷۰۰۰بهداشت حرفه ای اونم کاردانی شهرمون اوردم بعد شما میگی با ۲۰۰۰۰باید پیراپزشکی میاوردی

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
رتبه ات چند بود من اونموقع با ۵۰۰۰ رفتم ژنتیک الان ک اوضاع بهتره 

من ۲۰هزارم 

اما با ۲۰هزار منطقه ۳ راحت پیرا میشه قبول شد 

حتی یه نفر ۲۹هزار بهداشت اورده 

اما من ‌.....

حتی انتخاب رشته مجازی سنجش هم زده بود مامایی و هوشبری و اتاق عمل اینارو میشد قبول شد 

من ده سال پیش با ۷۰۰۰بهداشت حرفه ای اونم کاردانی شهرمون اوردم بعد شما میگی با ۲۰۰۰۰باید پیراپزشکی می ...

عزیز تو میگی ده سال پیش 

پسرخاله منم ۹ سال پیش با ۸ هزار مدیریت قبول شد 

از ده سال پیش تا الان زمین هزار دور چرخیده بعد شما میخوای کنکور همونطور مونده باشه 

من هزارتا مشاورم پرسیدم و توی سایتا زدم 

تا کسی این سال کنکوری نبودع باشه از رتبه ها سر در نمیاره 

محروم نمیکنن دیگه  میگم نمیخوام برم دانشگاهش خوب نیست  راهش دوره  اما یکی از خاله‌ ...

تو اتاقا که درس نمیخونن سالن مطالعه داره خوابگاه 

ولی بازهم میگم برا مردم خودتو عذاب نده اهواز هواش جهنمه گرم  پر از گرد خاک 

سرنوشت بد نوشت ...
من ده سال پیش با ۷۰۰۰بهداشت حرفه ای اونم کاردانی شهرمون اوردم بعد شما میگی با ۲۰۰۰۰باید پیراپزشکی می ...

مثل اینکه اون موقع تاحالا جریان رتبه ها فرق کرده منم یه رشته چرتی خوندم اگه رتبه اون موقعمو الان داشتم راحت مامایی یا شاید بینایی سنجی میاوردم 

سرنوشت بد نوشت ...