2777
2789
عنوان

خانمای شاغل و متاهل بیان

146 بازدید | 12 پست

گفتم فقط این دسته عزیزان، چون دیدم تو سایت بعضا عزیزانی هستن که طرز فکر متفاوتی دارن و شاغل بودن رو دوست ندارن که البته سلیقه و نظر هر کس قابل احترامه.

صداتون کردم چون حالا که شرایط تقریبا مشابهی داریم باهم درباره برنامه زندگیمون صحبت کنیم و به هم یاد بدیم که چطور به خونه و زندگی و کار و ازهمه مهتر خودمون به بهترین نحو برسیم

کاربر قدیمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا خودم، علاوه بر کار بیرون و خونه، ورزش هم میکنم کلاس هم میرم ، البته چون وقتشو ندارم شب ها به صورت آنلاین شرکت میکنم

روتین شبانه و هفتگی هم دارم

شما چطور؟

کاربر قدیمی

من چون شغلم پاره وقته خیلی مشکل ندارم

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

من هرروز تا دو یا سه بعدازظهر سرکارم. یک ساعت قبل کار معمولا سعی میکنم بزنم بیرون پیاده روی کنم ولی خیلی وقتا بهش عمل نمیکنم.

روزهای فرد بعد کار میرم ایروبیک دوست دارم روزهای زوج یه ورزش دیگه برم.

بعد برمیگردم خونه یه ساعتی میخوابم. بعدشم معمولا درس میخونم یا کتاب.

دوست دارم مطالعه علمی خارج از رشته خودم هم داشته باشم ولی وقت نمیکنم مثلا روانشناسی یا فلسفه بخونم

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.
مثلا خودم، علاوه بر کار بیرون و خونه، ورزش هم میکنم کلاس هم میرم ، البته چون وقتشو ندارم شب ها به صو ...

منم کلاس میرم 

ورزش با برنانه توگوشی انجام میدم 

البته الان عزادارم فعلا حوصله هیچی ندارم سرکار هم به زور میرم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
برنامه ات برای خودت چیه در طول روز؟

روزی نیم ساعت ورزش میکنم 

یه دور میرم بیرون چرخ میزنم

تمیزکاری خونه 

شام 

فیلم 

اموزش 

گوشی

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا