2777
2789

ی دختر عمه دارم سه چهار سالی ازم کوچیکتره من خیلی تصادفی خبر دار شدم ترفیع گرفته و  قراره معاون بانک سر خیابون ما بشه و شنبه نزدیک ظهر همکاراش قراره براش ی جشن کوچیک بگیرن

از قضا من تا چند ماه آینده ی وام میخوام بگیرم که اگه دختر عمه م اراده کنه پروسه وامم کمتر و مبلغ بیشتر میشه

من الان نمیدونم چکارکنم ۱فردا قبل رفتن به مدرسه سر راه ی سر برم پیشش و تبریک بگم ۲ برم ی جعبه شکلات هم ببرم۳ نیازی نیس صبر کنم چندماه دیگه که برای وامم میرم همون موقع تبریک بگم

اصلا تبریک گفتن و نگفتن من تو نظر کردن به وامم رو ایشون تاثیر داره یا نه چون پیشش خودش حتما میفهمه دیگه دارم از الان زمینه سازی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ .ما نمیدانیم 🤭

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

میگی که میری مدرسه بعد دختر عمت سه چهارسال کوچیکتره مگه بچه مدرسه ای معاون بانک میشه🤣🤣

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

اگه رابطه نزدیک دارید فردا ضایعات بری پس فردایی چند روز دیگ برو 

اگه کلا رابطه نزدیکی نداری وام و اینارو انتظار نداشته باش

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

منم معاون بانکم و کل فامیل و خانواده درجه ۱ و ۲ و ۳ و خانواده شوهر و همه انتظار دارن واسه تک تکشون وام جور کنم😀

اینکه وقتی میگم الان شرایطش نیست و بازم توقع بالا دارن اذیتم میکنه..

Just shut up!

من بودم کلا رو نمینداختم 

خصوصا که حالا تازه هم معاون میشه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
تبریک رو هر چه زودتر بگو ولی تو رو خدا ادمها رو تو معذوریت و رودربایسی قرار ندین.

کلا ما همه فامیل روابط خوبی داریم کسی پشت کسی حرف نمیزنه قهر و این بساطها رو نداریم