2777
2789

تاپیک قبلم گفتم اینجام میگم  لطفا اگخ چیزی میدونید  بگید خیلی نگرانم

نوزاد دوماهه دارم سینه راستم از اول گرفت سینه چپ تازگی  میگیره ولی کمتر  

حالا سینه راستم شکل ظاهری بزرگتر شده از چپی

شیرش با فشار  میاد بیرون اولش بعد کم میشه و غلیظ

گاهی درد داره قبلا کیست سینه داشتم ولی الان چیزی حس نميکنم 

نوک سینم از زمات شیردهی یه تیکش زده بیرون و اونا يه نقطه  سفید بود الان با شیردوش میدوشم باز شده وشیر ازش میاد

حالا بگید لطفا کدوما طبیعیه نوک سینه چرا یکمش بیرون زده 

اون تقطه سفید چی بوده

درد تو بافت سینه طبیعیه؟

شیرم زیاده نشت میکنه رو لباسام

لطفا هرچی میدونید بگید فکرم  درگیر کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من کارشناسی بهداشت خوندم الان برات توضیح میدم

نوک سینم کامل بیرونه ولی یکمش باز جلوتره  از زمان شیردهی اونجور شده  طبیعیه  من تجربه ندارم بچه اولمه  نگرانم سینم درد خفیف داره گاهی

بچه هرچی سینه مادرش رو بیشتر مک بزه شیر بیشتری تولید میکنه شما چون بیشتر از یک سینه شیر دادین برای همین اون سینه شیرش بیشتر شده و بزرگتر هم شده،من دختر داییم همش از یک سینه ب بچه شیر میداد اینطوری شد جای نگرانی نیست بعد از تموم شدن دوره شیردهی درست میشه ،ولی پیشنهادم اینه از هر ردو سینه ب بچه شیر بده تا اون سینه ای ک کوچیک مونده هم بزرگ بشه

بچه هرچی سینه مادرش رو بیشتر مک بزه شیر بیشتری تولید میکنه شما چون بیشتر از یک سینه شیر دادین برای ه ...

تازگی عادتش دادم اما چون این شیرش زیاده یه وعده نخوره پر میشه و دردناک مجبورم هی بدوشم

هر وقت نشت داشت بچت رو شیر بده هر ۲.۳ ساعت یکبار باید شیرش بدی حتی اگه توی ساعت شیردهیش خواب بود باید بیدارش کنی و شیرش بدی ،شیردهی توی شب خیلی مهمه باید حاما شباهم شیرش بدی تا بچه وزن بگیره،میتونی شیرتو هم بدوشی نوک سینت رو موقع دوشیدن فشار نده چون زخم میشه ،بعد هر بار شیردهی هم یکم شیر بمال رو نوک و حاله سینت و ماساژ بده ،توی حموم اصلااا نوک سینهاتو با کیسه نشور خشک میشه نوکش

متوجه نمیشم ،دقیقا چجوره؟ میکیدن هم باعث بیرون زدگی نوک سینه و بزرگ شدنش میشه

نوک سینم   بیرونه ولی از وقتی شیر دادم نمیدونم طرز مکیدن بچم بوده یا چی همش مسطح نیست نوکش کلا بیرونخ ولی یکمش اندازه یه سر کبریت بیرون زده  سر نوک سینم هموار یه اندازه نیست

تازگی عادتش دادم اما چون این شیرش زیاده یه وعده نخوره پر میشه و دردناک مجبورم هی بدوشم

هیچی شیر نداره؟ یا شیرش کمه ؟ میتونی وقتایی ک بچه ات سیره سینتو بزاری دهنش یکم مک بزنه تا شیرش بیاد

کل سینه درد داره یا نوکشه فقط؟و اینکه کدوم سینت درد داره اونی ک شیرش زیاده یا اونی ک کوچیک مونده

نه کل سینه نیست داخل سینه  اونیکی  شیرش زیاده

از دیروز سوتین نمیزنم و میدوشم دردش کمتر شده ولی بازم  گاهف دردی میپیچه تو سینم دوباره خوب ميشه