2777
2789
میگن بیشتر درآمدشون از سمعک هست تا ویزیت مطب ولی بخاطر تحریم کار سمعکم کم شده

خاله ام با تمام تجهیزات خرید ولی خودش میگه که مردم پول ندارن بیان مطب شخصی میرن درمانگاه و.... چه برای ویزیت و چه برای سمعک و تست

خاله ام با تمام تجهیزات خرید ولی خودش میگه که مردم پول ندارن بیان مطب شخصی میرن درمانگاه و.... چه بر ...

ای وای چه بد 

بیچاره خواهرم این همه درس خوند 

خوبه دوباره بخونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای چه بد  بیچاره خواهرم این همه درس خوند  خوبه دوباره بخونه

ببینید غیر از فرهنگیان همه اوضاع کار خوبی ندارن الان پسر عمو خودم با مدرک تخصص با روزی ۸ عمل میگه من ۱۲ تومن میگیرم این دیگه پزشکه شما دیگه وضع رشته های دیگه حساب کنید بلکه ازمون استخدامی قبول بشن

اگه کار برای خواهرتون مهمه بگید هدفشون بذارند فقط برای فرهنگیان

من خودم فرهنگیان خوندم حقوقش خ کم 

یعنی با همین کارای پیراپزشگی میشه چند برابد معلمی دراورد

بله در صورتی که استخدام بشن وگرنه نه از معلمان حقوقشون کمتره

دلم نمیاد اینارو بهش بگم خیلی زحمت کشید شاگرد اول کلاس بود الان وضعش این 

لعنت به کنکور  که هر روز ی بازی درمیارن سر بچه ها

دلم نمیاد اینارو بهش بگم خیلی زحمت کشید شاگرد اول کلاس بود الان وضعش این  لعنت به کنکور  ...

میفهمم واقعا سخته ادم تلاش کنه ولی نتیجه دلخواهش نگیره شما داخل این تایم حواستون بهشون بیشتر باشه امیدوارم خواهرتون انقدر موفق بشه که این روز ها براشون خاطره خنده داری بشه که بگن چقدر الکی خودمو ناراحت کردم