2777
2789

سال ۹۸ با هزار تا ارزو رفتم فرهنگیان کلا تو دانشگاه انقدر اذیت مردن که حالم از هر جی دانشگاه و دوران دانشجویی بود بهم میخوره امسالم سال اول تدریسمه بخاطر رزومم که خوب بود افتادم مدرسه خوب بالا شهر باز هم انقدر اذیت میکنند که من هر دو روز یک بار از نخوابیدن و هیچی نخوردن میرم زیر سرم دیشب داشتن ای سیو بستریم میکردن من از یک مهر تا الان فقط با سرم و آب دارم زندگی میکنم هزار بار ویدیو های تدریس دوره دست سازه درست میکنم میبینم ولی چون سال اولمه از طرف اولیا همکارا تحقیر میشم 

با رتبه ۳۰۰ کنکور کاش میرفتم حقوق کاااااش 

رتبه ۶۲ کنکور ارشدم ولی هیچ فایده ای نداره شدم مرده متحرک من تو تاپیک قبلیم گفتم چجوری به اینجا ها رسیدم 

شبا خواهر معلولم میاد نفسامو چک میکنه 

سلامتیتون مهم تر از کنکور و دانشگاه مراقب خودتون باشین

دوباره زدم اونایی که ناراحتن ببینن 

چیز های مهم تر هست تو زندگی 🩷

عزیزم شما خیلی تحت تاثیر محیطی دیگ

این همه معلم

کی اینجوری میکنه با خودش؟

بهتره از مشاور کمک بگیری

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابتدایی تدریس میکنی؟ چرا دانشگاه فرهنگیان اذیت شدی؟

اره

کرونا شد. از حقوقمون پول بیخود کسر میکردن کیفیت غذا ها افتضاح بار ها همه میموم شدیم مریض شدیم تن ماهی فاسد میدادن آش رشته ها همه رو مریض میکردن دوغ فاسد گاز گرفتگی یک اتاق و ۱۶ تا دانشجو باهم سرویس و حموم داغون فاضلاب بالا میزد لوله میترکید 

ترس از حراست و کلی چیز های دیگه 

اره کرونا شد. از حقوقمون پول بیخود کسر میکردن کیفیت غذا ها افتضاح بار ها همه میموم شدیم مریض شدیم ت ...

کار با بچه های ابتدایی سخته، صبر زیادی میخواد پسرانه درس میدی یا دخترونس؟دانشگاتون مگه دخترونه نیست دیگه حراست میخواد چیکار گیر بده؟  

کار با بچه های ابتدایی سخته، صبر زیادی میخواد پسرانه درس میدی یا دخترونس؟دانشگاتون مگه دخترونه نیست ...

مدرسه دخترونم پایه دوم

اره مختلط نیست ولی چادر اجباری حتی داخل کلاس ها ما بیرو از دانشگاه هم حق نداشتیم بدون چادر باشیم ارایش ممنوع فضای مجازی ممنوع

مدرسه دخترونم پایه دوم اره مختلط نیست ولی چادر اجباری حتی داخل کلاس ها ما بیرو از دانشگاه هم حق ندا ...

جدی؟ یکی از همکلاسیامون دانشجوی لیسانس فرهنگیان بود ارشد دانشگاه ما قبول شده بود خیلی راحت بود با پسرا و استادا میگفت میخندید پروفایلش بی حجاب بود مانتو تنگ و کوتاه میپوشید آرایش میکررد چادری هم نبود چرا به شما سخت میگرفتن الانم دانشگاه فرهنگیان توی محلمونه از جلوش رد میشم دخترا خیلی راحتن هیچکی هم بهشون گیر نمیده

سلام عزیزم تاپیکتو اتفاقی دیدم

بقیه تاپیکاتم خوندم

سال اول این چیزا طبیعیه اولیا روش کار کردنتو ببینن بهت اعتماد میکنن

منم پارسال سال اولم بود،مدیر و معاونم خوب نبودن ولی اولیام خوب بودن خداروشکر

حالا امسال مدیر و معاون خوبن،اولیام ن😑هی میگن چ کوچولویییی میتونی کلاسو اداره کنی😐

اره این حرفا رو تاثیر منفی میذاره هرچقدرم نخوای توجه کنی بازم تاثیرشو میذاره ولی خب.....

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم