2789
عنوان

متاهلا بیاین

304 بازدید | 28 پست

چند ساله متاهلین؟

شوهرتون هنوز مثل قدیم قربون صدقه میره؟ مثل اون روزای اول لاو میترکونه؟ هواتونو داره هنوز؟ پیام میدین بهم؟ پیگیرتون هست؟

من الان ۱۰ ساله ازدواج کردم، ۱۹ سالگی ازدواج کردم، اون موقه خیلی خوب بودیم حتی تا حدود چهار سال پیش، همش قربون صدقه، پیام، 

ولی جدیدا چندساله خییییلییی معمولی شده، سنشم زیاد نیس، یه سال اختلاف سن داریم

ولی دیگه اصلا اونجوری هوامو نداره، اصلا پیگیرم نیس، هیچوقت ناز نمیکشه، پیام میدم سه روز میگذره اصلا نمیبینه،

بداخلاقه، سرکار،خونه،خواب،گوشی،پدرمادرش،سرکار،خواب و...

من خیلی هنوز نیاز به اینجور مسائل دارم، خیلی شدید

مخصوصا وقتی دیگران رو میبینم چقد ناز زنشون رو خریدارن

دوس ندارم پامو کج بزارم، چون زندگیمو دوس دارم و تو مرامم نیس اونجور کارا

ولی با دلم چیکار کنم؟ من از الان باید قید خواسته هامو بزنم آیا؟؟؟ از الان هنوز۳۰ سالم نیست باید بگم دیگه از ما گذشت؟!

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها راه حل شما کج گذاشتن پا نیست

بلکه ترمیم رابطه است

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
فقط گند نزنی تو زندگیت،خب عاادی میشه ادم برای هم

نه، قرار بود بزنم تو این چندسال زده بودم

ولی از این مدلی بودنش خیلی خستم، همش خودشو برا من میگیره، یه پیامم رو بزور جواب بده از دو سه کلمه بیشتر جواب نمیده، بشدت در حد اضطرار، یه عزیزم چیه؟ اونم نمینویسه

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
اگه مرد خوبیه واهل کاره  احتمالا به حالت پختگی رسید. اگه مساله جدی خدای نکرده برات پیش اومد توج ...

چرا، ولی مشکلم با طرز رفتار و حرف زدن و پیام دادنشه

من هزار صغری کبری میچینم با عشقم و عزیزم و فدات بشم و...یه پیام براش میویسم خییییلی که لطف کنه باز کنه پیامم رو مینویسه:

باشه

برو

کلی جمله عاشقانه مینویسم 

مینویسه:

منم

شما همون زن ۴ سال پیش هستی؟اخلاقت رفتارت؟

نمیدونم،

قطعا منم تغییر کردم

ولی من محبت کلامی رو دارم باهاش

ولی اون خیلییی بداخلاق شده

قطعا رو منم تاثیر میزاره

چرا، ولی مشکلم با طرز رفتار و حرف زدن و پیام دادنشه من هزار صغری کبری میچینم با عشقم و عزیزم و فدات ...

وقتی با همین در گوشش اروم بگو با من مهربون باش ومحبتتو ابراز کن این غذای روحمه یا اینکه از غذای جسمم کم کن محبتتو بیشتر کن غذا میپزی هر بار 3 ایه الکرسی بخون بدم به غذا

تنها راه حل شما کج گذاشتن پا نیست بلکه ترمیم رابطه است

چیکار باید بکنم🥺

اصلنم اهل مشاوره اومدن نیس

بارها بهش گفتم

حتی خودمم گفته نرو، میگه مشاورای شهرمون استادا و همکارامن منو میشناسن آبرومونو میبری

وقتی با همین در گوشش اروم بگو با من مهربون باش ومحبتتو ابراز کن این غذای روحمه یا اینکه از غذای جسمم ...

😕😕😕باشه حتما انجام میدم،مرسی عزیزم