2777
2789

بهمن سال هزارو چهارصد متوجه شد باباش که خیلی سال پیش فوت‌کرده سهام داشته،حالا چه سهامی و اینا نمیدونم،به گفته خود شوهرم نزدیک سیصد تومن میشده که صد و پنجاه برای شوهرم شد،بقیش تقسیم شد بین دو تا خواهراش،این تا اینجا…

همون سال ما دنبال خونه بودیم و داشتیم خونه رو عوض میکردیم

قصد عوض کردن وسایلامم داشتم چون خیلی کهنه شده بودن

که خدا پولشو رسوند و همون صد و پنجاه رو رفتیم مبل و فرش و یه سری چیزا برای خونه خریدیم

منظورم اینه که به طور کل صد و پنجاه تومنی که به گفته شوهرم همینقدر بوده همش تموم شد

ولییییی معما اینجاس که از همون روزا به بعد شوهرم خیلی ولخرج تر شده،مثلا میگم فلان چیزو بخریم میگه اره چرا که نه بخریم

یا مثلا یه بار میگف از کجا معلوم شاید بشه در اینده سعادت اباد خونه بخریم،یا یه بار گفت تا فلان ماه صبر کن ماشین تیگو هفت میخریم،نخریدیما ولی کلا از همون روزا انتظارات مالیش بیشتر شده

ب‌ منم نمیگه که اصن پولی داره یا نه

ولی خب خیلی شک دارم که پول زیادی براش مونده

پرسیدم چن بار ازش ولی‌ میگه نه ندارم،

مثلا دو ماه پیش هزینه زایمان منو به راحتی داد

ولی میگه قرض کردم…چطوری میتونم بفهمم🥺شما باشین چیکار میکنید،تروخدا راه حلی چیزی…مغزم داغ کرده دیگه

هیچ‌راهی ندارم بفهمم

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از مردها ریز حساب کتابشونو نمی گن.. اگه داره برای زندگی ات خرج می کنه. کمی صبر کن. بالاخره مشخص میشه. شاید بخشی از پول جایی سرمایه گزاری کرده. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
خرج کن کیف کن چرا برات مهمه از کجا میاره مهم اینه که حروم نباشه

همیشه نمیخره،یه وقتا میگه ندارم‌ از منه کارمند چه انتظاری داری

ولی‌باز یه وقتا میگه همچی خوبه و فلان

همین دوگانگی داره دیوونم‌ میکنه،چرا نباید منو محرم بدونه اگه پولی‌داره

ببین اینی ام کاربری هم که از وضع خواهرشوهرت وفت خوب گفتا.. از اونم میشه فهمید. ولی فعلا گیر نده. دیگه داره میاره تو زندگی. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
اره پل دیگه هم داره یکم ولخرجی کنی متوجه میشی یا از پیشرفت مالی خاهراش میفهمی چون شریک بودن

خواهرش‌پیشرفت که نکردن هیچی،بنده خدا یه خواهرش خیلی احتیاج ب پول داره

میگم نکنه اگرم پولی هست سهم اونارم برداشته

شایدم اصن پولی نیس و این شک منه

دو ساااال گذشت و هنوز مطمئن نشدم و این شک داره روانیم میکنه

همیشه نمیخره،یه وقتا میگه ندارم‌ از منه کارمند چه انتظاری داری ولی‌باز یه وقتا میگه همچی خوبه و فلا ...

شاید مساله شما نیستی، کلا قراره کسی ندونه. شاید ارثی بوده که به خواهرهاش نرسیده. کلا می خواد کسی متوجه نشه

خواهرش‌پیشرفت که نکردن هیچی،بنده خدا یه خواهرش خیلی احتیاج ب پول داره میگم نکنه اگرم پولی هست سهم ا ...

این ممکنه... تا حالا از نگرانی ات باهاش حرف زدی، دو سال زمان زیادی هست. اذیت میشی

برو خرج کن وحالشو ببر حالا بدونی چی میشه

خب اگه به گفته خو‌ش قرض میکنه میخره من احمق نیستم شوهرمو بندازم تو بدهکاری که

ولی میگم اگه نداره اون حرفا چیه پس

مثلا بعد اینکه فهمیدم دوقلو باردارم گریه کردم که ما نمیتونیم و شرایط مالیش سخته و فلان

یهو بی مقدمه گفت نگران نباااش من انقددد پول دااارم،

بعد بهش گفتم چرا گفتی میگه خواستم بهت قوت قلب بدم

این ممکنه... تا حالا از نگرانی ات باهاش حرف زدی، دو سال زمان زیادی هست. اذیت میشی

خیلی

هر بار مستقیم میگم داری یا نه میگه نه

ولی مثلا میگم فلان چیزو میخوام میگه باشه میخریم

یا قرار شد پول درست کردن دندونامو بده

میگم از کجا میاری‌میگه قرض میکنم

اخه کی الان پنجاه ملیون قرض میده!!