تو رو خدا ، تورو خدا.دیگه بریدم خسته شدم.یه هفته اس تب داره.خودمم گرفتم نمیدونم همون ویروسه یا نه.دو روز تبش قطع شد دوباره شروع شده چرا اینجوری شده؟😔😔خودمم گرفتم تب و لرز شدییید دارم.دیگه دارم داغون میشم.میشخپه برامون حمد بخونین و لایک کنین؟منم واسه شما میخونم. ممنونم🙏
خدا نکنه عزیزدلم.کاری نیس که نکرده باشم.دارم میترکم از غصه چرا بعد رو روز دوباره تب کرد😔😔
این مریضی کوفتی نمیدونم چیه انگار آدمو مسخره میکنه میره دوباره برمیگرده من و پسرم هی خوب شدیم هی شروع شد من خودم باردارم تو یه ماه سه بار خوب شدم دوباره اوج گرفت
شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
5تا به نیت پنج تن خوندم عزیزم انشاالله به حق ابروی امام حسین امروز اخرین روز بیماریتون باشه دوست داشتی برا امضام یه دعای چیزی بخون خدا پسرت بهت ببخشه عاقبت بخیرش کنه الهی امین
یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام حتی یه بار هم دلم واسه گذشته هام پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹
ما با بچه هام عیدی گرفتیم دو روز بهتر میشدیم روز سه دوباره افتضاح خودم از همه شدیدتر گرفتم به مرگ رسیدم فقط چرگ بالادمیاوردم خدا اون درد سر هیچ کافری نیاره بعدن فهمیدم کرونای
یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام حتی یه بار هم دلم واسه گذشته هام پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹