2777
2789
عنوان

در رابطه با تاپیک شلختگی و کثیفی

1290 بازدید | 45 پست

خیلیها باورشون نشده بود اون حجم از کثیفی رو ولی من موقعی که دنبال خونه بودم برای خرید یه جایی رفتیم توی حمومش پر بود از پوشک و نوار بهداشتیهای کثیف و متعفن و لباسای کثبف رو توی تشت خیس کرده بودن و روی آب داخل تشت کپک زده بود هنوز یادآوریش حالمو بد میکنه روی توالت فرنگی پر بود از ژیلتای استفاده شده شاید چهل پنجاه تا یه تعداد خییییلی زیاد و دم آبراه پر از موی سیااااه 

قالی از حجم کثافت قهوه ای بود من اصلا نفهمیدم رنگ اصلی قالی چیه 

پاهامونم اول تا آخر چسبید به سرامیکا 

آشپزخونه حتی کفش کل اوپن سینک و روی کابینتا پر از ظرف کثییییف بود 

دم دماغمونو گرفتیم و فرار کردیم 

خواستم بدوتید هستن یه همچین آدمایی حالا استارتر اون تاپیکو نمیدونم ولی من به چشم خودم دیدم 

ما یک همسایه داشتیم به حدی کثیف بود که نگو انواع حیوانات ازجمله بز ومرغابی و...داشت آشغالا رو هم روهم تلنباربود ازاخر ازشهرداری اومدن خونشون پلمپ کردن ولی پولدار بودن خودشون زده بودن به بی پولی یا همین کثیفیشون پول ازمردم می‌گرفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یک همسایه داشتیم به حدی کثیف بود که نگو انواع حیوانات ازجمله بز ومرغابی و...داشت آشغالا رو هم روه ...

بله تعداد خیلی زیادی از این آدما هستن فقط باورش برای ما سخته همین خونه ای که ما رفتیم من وضع حمومشو که دیدم اصلا در دسشوییشونو باز نکردم ولی بوی دسشویی تو کل خونه پبچیده بود 

تازه خونه رو گذاشته بودن بنگاه و میدونستن مشتری میاد بازدید 

آدم اگه خونش تمیز باشه به نفع خودشه و آرامش داره چقد شاد میشه خونه کثیف غم میاره افسردگیو‌دلمردگی 

مشاور خانواده هستم 👩🏻‍🎓 هــرگز تــسلیم نــشو....هــمه روز های بــد دارن،از جــات بــلند شــو و ادامــه بـده ...............................🌺✔https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12110035&slug=%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%A7%D9%87%D9%84-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%86&postId=311754554
بالاخره نامرتبی هم کثیفی میاره ولییی ن در این حد ک گفتی

فکر کن پوشک بچه رو در میاری همون لحظه بنداز تو زباله مگه چقدر وقتتو میگیره این انداخته بود گوشه حمام بعد همش آب جذب کرذه بود و بوی گند میداد حتی شوهرش در حمامو برای ما باز کرد از نواربهداشتیهای زنش خجالت نکشید جلو شوهرم 

فکر کن پوشک بچه رو در میاری همون لحظه بنداز تو زباله مگه چقدر وقتتو میگیره این انداخته بود گوشه حمام ...

اصلا نوار بهداشتی جاش توی توالت هست یه پلاستیک بزار عوض کن همونو بنداز آخر دور یا گوه بچه ک تو. حموم نمیخواد بنداز پلاستیک زباله بره

به نظر من هم کثیفی سردی میاره آدما از هم سرد میشن 

بعله درسته

مشاور خانواده هستم 👩🏻‍🎓 هــرگز تــسلیم نــشو....هــمه روز های بــد دارن،از جــات بــلند شــو و ادامــه بـده ...............................🌺✔https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12110035&slug=%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%A7%D9%87%D9%84-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%86&postId=311754554
آدم اگه خونش تمیز باشه به نفع خودشه و آرامش داره چقد شاد میشه خونه کثیف غم میاره افسردگیو‌دلمردگی&nb ...

دقیقا 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه