2777
2789
عنوان

خرید حواله کار قانونی هست؟

113 بازدید | 5 پست

کسی انجام داده؟

حواله که به اسم یکی دیگه است اون شخص هم پیش پرداخت رو داده و قانونیش اینه که سند به اسم همون فرد بیاد حالا این وسط بعضیا حواله میفروشن شرایطش چطوره بعدش مشکلی پیش نمیاد؟

کسی درجریانه؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نميدونم يكي از دوستاي من ماشين با حواله يكي ديگه خريده

قانوني ك نيست ولي انجام ميدن وكالت ميدن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میرن محضر وکالت تام میدن به شما دیگه خود طرف هیچ اختیاری نداره و اختیارش دست شماست وگرنه خرید حواله ...

خیلی ممنون از توضیحت.

پس یعنی مشکلی پیش نمیاد خودروساز اینا نمایندگی اینا بفهمن؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نميدونم يكي از دوستاي من ماشين با حواله يكي ديگه خريده قانوني ك نيست ولي انجام ميدن وكالت ميدن

ممنونم

خیلی ممنون از توضیحت. پس یعنی مشکلی پیش نمیاد خودروساز اینا نمایندگی اینا بفهمن؟

نه بابا خودشون ملیون ملیون ماشین همین جوری خرید فروش میکنن بازار سیاه برای همینه دیگه

ولی درکل الان قیمت بازار و کارخونه تقریبا یکی هست شما بخوای پول حواله ام بدی.. برو از بازار ی ماشین صفر بخر چونه ام بزن قیمت همون حواله درمیاد