2777
2789

خانما بعد دو هفته رژیم ک وسطش روز ازاد هم گذاشتم اصلا نمیتونم ی چیز اضافه در حد خیلی کم بخورم و ضعف میکنم تازه دیگه خیلی گرسنم شد ی تیکه نون رژیمی خشک جو با ی تیکه پنیر خوردم و الان حس میکنم میخوام بالا بیارم کسی اینطوری بوده؟

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
من امروز ۱۲ روزه ک رژیمم برنامه امروزم ماکارونی بود دوقاشقشو خوردم  سیر شدم انگار معدم کوچیک شد ...

من حس گرسنگیو ندارم فقط ضعف میکنم و تا ی چیزی بخورم معدم پس میزنه میترسم همینجوری بمونه

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حس گرسنگیو ندارم فقط ضعف میکنم و تا ی چیزی بخورم معدم پس میزنه میترسم همینجوری بمونه

ینی چی پس میزنه ...من یه مشمبا شکولات ازین ابنباتا با طعم قهوه ان گرفتم هر وقت ضعف میکنم ازونا میخورم خوب میشم تا میوع میخورم 

ینی چی پس میزنه ...من یه مشمبا شکولات ازین ابنباتا با طعم قهوه ان گرفتم هر وقت ضعف میکنم ازونا میخور ...

یعنی حالت تهوع میگیرم

قندو حذف کردم نمیتونم شیرینی بخورم از قبل هم کلا زیاد نمیخوردم 

یعنی حالت تهوع میگیرم قندو حذف کردم نمیتونم شیرینی بخورم از قبل هم کلا زیاد نمیخوردم 

من رژیم خیلی سخت گرفتم پارسال قند حذف کردم کربوهیدراتو نصف کردم الان چیشدم رماتیسم گرفتم تو ۱۹ سالگی ازین دکتر ب اون دکتر بخدا یه دکتر طب سنتی تا منو دید گفت رژیم گرفتی اره قصم میخورم ....الان پشیمونم ک چرا با خودم اونکارارو کردم چرا تو اول جوونی این شده حالو روزم 

من رژیم خیلی سخت گرفتم پارسال قند حذف کردم کربوهیدراتو نصف کردم الان چیشدم رماتیسم گرفتم تو ۱۹ سالگی ...

دکتر طب سنتی اشتباه گفته روماتیسم ی بیماری خود ایمنیه دوم هنوز علتشو نتونستن پیدا کنن نمیشه گفت بخاطر رژیم بوده و خیلی یهویی هم ب وجود نمیاد

منم کربوهیدارتو حذف نکردم خیلی کم دارم مصرف میکنم ولی حذف قند مصنوعی واسه ی مدتی محدود لازمه واسه هر بدن اینو چندتا دکتر تایید کردن

دکتر طب سنتی اشتباه گفته روماتیسم ی بیماری خود ایمنیه دوم هنوز علتشو نتونستن پیدا کنن نمیشه گفت بخاط ...

همین بیماری خود ایمینی در صورتی بروز میکنه ک دوسالو نیم فقد کاهو گوجه میل بفرمایی وزنم قبل رژیم ۸۵ بود انقد رژیم بدون قند گرفتم ب جایی رسیدم سه روز فقد سیب خوردم تو هفته میشد گاها ۵ کیلو کم میکردم رسیدم ب ۵۵ کی گفته این اصولشه کدوم دکتری انقد بدنتو بدون ویتامین میکنی ک هرچی بیماریه سر از خاک بلند میکنه 

همین بیماری خود ایمینی در صورتی بروز میکنه ک دوسالو نیم فقد کاهو گوجه میل بفرمایی وزنم قبل رژیم ۸۵ ب ...

رژیم من اینقد سخت نیس دیگه من هروز تخم مرغ و گوشت و ماهی و سبزیجات و... تو برنامم هست نون میخورم پنیر میخورم فقط قند مصنوعیو حذف کردم وزنی هم ک کم تو ی هفته بخاطر ورزشه و رژیم کنار همدیگس

سلام.

یک گروه تلگرام برای کاهش وزن بصورتی رقابتی ایجاد کردیم که کالری و فعالیت روزانه گزارش کنیم.....هرکسی با رژیم متناسب خودش...فقط گزارش کالری و موادغذایی و فعالیت و نکات و پیشنهادات هست....به کسی رژیم داده نمیشه...هرکسی رژیم خودش داره....فقط برای انگیزه و رقابت

لینکش می گذارم دوستان خواستند به دوستان گروه اضافه بشن

https://t.me/+vMk3ZUir38k4MDg8