2777
2789
عنوان

پسرم به شدت وابسته به خانواده شوهرمه میره اونجا دیگه نمیاد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 44 پست

بزار آنقدر وایسه خونشووون که سیر بشه حساسیت نشون نده جای بدی نیس خونه مادربزرگشه بزار دلتنگت بشه بیاد پیشت

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
دور از جون به احتمال یک درصد  اگه اختلافی بین مادر و پدر باشه  بچه براش مهم نیست میره پیش ...

خوب خانواده اصلا نباید جلو بچه بحث کنن 

بعد اگر بچه با پدر و مادر مادری صمیمی بشه حکمش همونه؟

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرزاده های منم خیلی خونمون بودن مدرسه که رفتن خیلی کم میبینمشون هفته ای یک بار 

سخت نگیر بچه هر چقدر بهش برسن آخرش شما رو به عنوان پدر و مادرش می‌شناسه 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اسی ناراحته از این موضوع . والا من خودم عمه م و آرزومه بچه های داداشم شبانه روز پیشمون باشن ولی مطمع ...

کلا نمیدونم خانواده عروس چه پدر کشتگی با خانواده شوهر دارن

خدا رو شکر ما عروسمون ازین فکرهای سمی نداره و رابطمون خیلی خوبه بچه هاش هم همیشه پیشمونن انشالله که خدا یه عروس خوب بهتون بده

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
خوب خانواده اصلا نباید جلو بچه بحث کنن  بعد اگر بچه با پدر و مادر مادری صمیمی بشه حکمش همونه؟

باز هم همونه 

من خودم اجازه نمیدم بچه ام زیاد جایی بره 

براش برنامه ریزی دارم

چون روش تربیت دوگانه میشه و خیلی چیزهای دیگه 

که چون تاپیک من نیست زیاد نمیشه توضیح داد

کاری به تاپیکت ندارم ولی برام سواله واقعا ذهنم درگیره

چرا اکثریت دلشون نمیخواد بچه بره پیش عمه و خانواده پدری ولی اگه کشیده بشه سمت خانواده مادری،مادره خوشحال میشه؟

مثلا زنداداشم بچشو نمیزارع پیشمون🫥چندبار داداشم به شوخی گفته بچم میاد بغلت میخوابه زنداداشم همونجا دادوبیداد کرده که نه...

اما هزاربار گفته بچم بزرگشه بریم بیرون میزارمش جای مامانم و...🫥

کلا نمیدونم خانواده عروس چه پدر کشتگی با خانواده شوهر دارن خدا رو شکر ما عروسمون ازین فکرهای سمی ند ...

عزیزم من نگفتم زن داداشم عروس بدیه . فقط گفتم از اینکه بچه هاش باما باشن  زیاد خوشش نمیاد. 

بیشتر از 15 ساله که کاربر خاموش هستم